Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Забравете Борисов! Той вече е история...

May be an image of 4 people and text

Баче Кики - Posts | Facebook

ВИКТОР ДИМЧЕВ

Нескопосаните опити на Васил Божков и братята Бобокови да вкарат в затвора онези политици, които искат да ги вкарат в затвора, придобива гротескно измерение.

Вече няма значение дали си опоскал завод, бизнес партньор, град или финансов инструмент, като семейство Баневи, за да бъдеш защитаван на живот и смърт от министър, в случая секретарка на секретарката на комсомолски секретар, простете г-жо Йорданова.

Не е важно дали си обрал хотел, верига хотели или от това си изпрал ДДС за 100-200-300 милиона годишно, простете, семейство Арабаджиеви.

Дори не е от значение, че с жена ти сте популярни като поръчкови хора, няма публично известни и потвърдени от самите вас факти, които демонстрират, че имате достъп до съдебни решения преди да бъдат взети, кадрувате в Президентството или държите за топките - в буквалния смисъл на думата - политици чрез нежните си и красиви половинки, извинявам се на другарите Бобокови.

Ако сте заравяли киселина от акумулатори в ТКЗС-та, ако сте ликвидирали химически гигант, ако сте купували и продавали ирански нефт, ако сте приватизирали рафинерия, с 20 годишна гаранция да нямате ревизия, ако сте собственик на политически парцел, включващ разбирателство с Ахмед или Костя, ако сте обикновен спекулант, тип Галиче, няма как да не сте разбрали, че държавата е на самотек, а случващото се почва и свършва върху диваните в МС.

Всеки петък ще е така.

Запомнете, онези няма да се спрат, докато не изтребят виталното и можещото.

Справка: съдбата на семейство Вaзови.

Забравете Борисов, той е вече история. Помнете предишните, мислете за бъдещите.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!