Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Разследват Борисов и за новата му лимузина? Проверяват джипката и на Pi ar Sevi Boiko

Разследват Борисов и за новата му лимузина?

Луксозното ауди е било купено с пари от партийната субсидия

Нов скандал, свързан с името на Бойко Борисов, може да възбуди разследване и за партийната субсидия на ГЕРБ. Става въпрос за чисто новото возило от марката "Ауди", което е било купено с парите по закона за политическите субекти, но в чието купе може да се вози специално лидерът Борисов.

Снимка на фактура от сделката за лимузината плъзна в мрежата днес, като от документа се разбра, че луксозната кола е струвала на партията (чрез държавните пари - б.р.) впечатляващите 268 хиляди и 612 лева с ДДС срещу 450 конски сили. 

Любопитната подробност е, че ГЕРБ са купили аудито не от официалния вносител на марката у нас, а от частна автокъща в "Бояна". 

“Тогава още г-н Цветан Цветанов купи автомобила и той бе даден на НСО, за да обслужва г-н Бойко Борисов, защото службата страда от липса на автопарк. Старият автомобил ни бе върнат от НСО и го продадохме за 120 хил. лв. С тези пари и добавка от партията закупихме новия и отново го предадохме на НСО, за да може службата да го ползва за транспорта на г-н Борисов”, обяви в своя защита административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов, цитиран от "24 часа". 

“Смущаващо е, че освен продавача и купувача такива документи имат само НАП и КАТ. И те изтичат именно от някоя от двете служби, за да се търси евтина сензация”, казва Паунов.

Немската машина е модел A8 L 60 TFSI, дълга база, разполага с мултимедийни екрани за задните седалки и 460 конски сили под капака, за да осигурят транспорта на Борисов.

Проверяват джипката на Pi ar Sevi Boiko

Тече проверка за джиповете на консорциума ”Аркад”, който построи газопровода ”Балкански поток”, след като един от автомобилите беше открит в дома на Севделина Арнаудова - пиарка на Бойко Борисов.

Някои от тях са в Министерството на околната среда един и в министерството на енергетиката. Премиерът Кирил Петков обвърза предоставените джипове с корупционни схеми:

„Няма безплатен обяд! Някой ако ви каже: „Тези джипове са просто безплатни, няма бюджетни пари“ - някой ги е дал тези джипове за нещо! Никой не е луд да си мисли че тези джипове са останали и са ги забравили“

От компанията Булгартрансгаз отговориха, че договорът за джиповете на "Аркад" е прекратен в петък, 18 март - часове след ареста на Pi ar Sevi Boiko.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Разследват Борисов и за новата му лимузина? - Lupa BG

Проверяват джипката на Pi ar Sevi Boiko - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!