Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Песков припомни на Байдън жертвите на американските бомби

/Поглед.инфо/ Думите на президента на САЩ Джо Байдън, който нарече руския лидер Владимир Путин "военен престъпник", са неприемлива и непростима реторика. Това съобщи пред ТАСС прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков.

„Считаме за неприемлива и непростима подобна реторика на главата на държава, чиито бомби убиха стотици хиляди хора по света“, каза говорителят на Кремъл.

По-рано в сряда Байдън, в отговор на свързан въпрос на журналист, каза, че смята Путин за „военен престъпник“. Преди почти точно година, на 17 март 2021 г., американският лидер вече направи остро изявление пред руския си колега – тогава той отговори положително на въпроса дали смята Путин за „убиец“.

Президентът на Руската федерация, коментирайки по-късното изявление на Байдън за "убиеца", отбеляза, че е чувал десетки подобни обвинения и е свикнал с атаки от различни страни по време на работата си. След това той пожела на президента на Съединените щати много здраве.

След решението на Сената на САЩ, Путин смая света: Ако аз съм военен престъпник, президентите на САЩ от Никсън насам, какви са?

По-късно руският лидер каза също, че Байдън му се е обадил след рязко изявление, изяснил му се е и според Путин тези обяснения го устройват. Според откъс от "Опасност", книга на журналиста Боб Удуърд, по време на телефонен разговор между двамата лидери на 13 април 2021 г. Байдън каза на Путин, че „убиецът“ не е било умишлено.

Превод: СМ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Песков припомни на Байдън жертвите на американските бомби - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!