Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бог да пази България след това! Защото няма как да продължим да живеем всички заедно...

Николай Марков

Явно не е никаква новина, че руснаците вече си назначават кметове и администрация в превзетите градове. Естествено, по съвсем демократичен ред, абсолютно същият, с който у нас се появяват от нищо партии /коалиции/ и се назначават правителства от американското посолство. След като си назначават демократично избрана администрация, сигурно няма да се предадат всеки момент и евентуалната нужда от "китайска помощ" може да се раглежда и като неделима част от "специалната военна операция" обявена от Москва, но дотук ще спра да не отваряме на маймуни очите. Те имат друго предназначение.
За съжаление не мога да ви разкажа каква е съдбата на наемниците, за да не разлайваме излишно кучетета. Само не зная дали разбират, че тази война не е в някоя арабска държава, а в бърлогата на руската мечка и дали разбират също, че точно те няма да воюват срещу араби?! За тях има специално посрещане, посрещачи и много изненади до края на живота им, за разлика от ¿-кр@ ин ските войници, които се убиват само в много краен случай.
Чувам, че наши демократични депутати от нацисткия политически сегмент вече се разхождат с "помощите си" из ¿-кр@й н@, дано са занесли и оръжието, което твърдяха, че трябва да даваме на нацбатальоните - демек, техните хора в ¿-кр@й н@. Сигурно още не знаят, че вчера е подписан указ от президента на РФ с който се дава началото на глобално и пълно руско разследване за извършен геноцид и багерите вече тръгват към въпросните подсигурени зони. Макар голяма част от доказателствата да са вече в Москва има и достатъчно други такива, които да се съберат по международен правов ред и да се предадат заедно където трябва. Ако президента на РФ Владимир Путин не реши да "изтъргува" всичко това по дипломатичен ред, светът ще се изправи очи в очи срещу чудовищни неща, а всички лица-помагачи и прочее активисти по света ще се превърнат в международни военнопрестъпници. В България не знам какво ще стане, ако се разбере, че половината от закопаните в общи гробове жертви на геноцид са етнически и чистокръвни българи.
Бог да пази България след това!
Защото няма как да продължим да живеем всички заедно...

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!