Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Русия публикува секретната заповед за подготовката на Киев за атака срещу Донбас през февруари

Автор: ТАСС

Руското министерство на отбраната публикува оригинала на секретната заповед на командващия Националната гвардия на ¿-кр@й н@ от 22 януари 2022 г. за настъплението срещу Донбас през март тази година. Това съобщи пред журналисти говорителят на руското Министерство на отбраната генерал-майор Игор Конашенков. По думите му, „заповедта, предоставена на командването на органите на Националната гвардия на ¿-кр@й н@, описва подробно плана за подготовка на една от ударните групи за настъпателни действия в зоната на т.нар. „Операция на съвместните сили“ в Донбас", съобщава ТАСС.

„Руското министерство на отбраната публикува оригинала на секретната заповед на командващия Националната гвардия на ¿-кр@й н@ генерал-полковник Николай Балан от 22 януари 2022 г.

No photo description available.
Facebook

Заповед „За организиране на обучението на батальонната тактическа група на 4-та оперативна бригада за изпълнение на бойни (специални) задачи в операцията на съвместните сили в състава на бригадата Въоръжени сили на ¿-кр@й н@". Документът е адресиран до началниците на Северен Киев, Южна О де с@ и Западни териториални управления на Националната гвардия на ¿-кр@й н@", каза Конашенков.

No photo description available.
Facebook

Генералът подчерта, че „документът съдържа оригиналните подписи на длъжностните лица, отговорни за изпълнението на задачите на командването на Националната гвардия на ¿-кр@й н@“. Според него „в заповедта, внесена в командването на Националната гвардия на ¿-кр@й н@, е описан планът за подготовка на една от ударните групи за настъпателни действия в зоната на т. нар. „операция на обединените сили“ в Донбас“.

No photo description available.
Facebook

„Документът одобрява организационната структура на батальонно-тактическата група на 4-та оперативна бригада на Националната гвардия, организацията на нейната цялостна поддръжка и пренасочване към 80-та отделна въздушно-щурмова бригада на ¿-кр@й н@. Искам да подчертая, че от 2016 г. това формирование на ¿-кр@ ин ските десантно-десантни войски се обучава от американски и британски инструктори по програми за обучение по стандарта на НАТО в Лвов“, подчерта говорителят на Министерството на отбраната на Русия.

No photo description available.
Facebook

Той каза, че „в съответствие със заповедта на заместник-командира на Националната гвардия е била поставена задачата да организира бойното съгласуване на батальонно-тактическата група на Националната гвардия в състава на 80-та отделна въздушно-щурмова бригада на въоръжените сили на ¿-кр@й н@ от 7 до 28 февруари 2022 г."

No photo description available.
Facebook

"Обръщам внимание, че цели пет параграфа от 4 точки са посветени на въпросите за внимателен подбор на персонала, преглед на всички от психолози и осигуряване на тяхната висока мотивация. За това на националните гвардейци е наредено да осигурят "визуална кампания, информационни и пропагандни материали, знамена и печатна продукция“, каза Конашенков.

No photo description available.
Facebook

Той подчерта, че според заповедта „всички мерки за бойно координиране на националистите е трябвало да бъдат завършени до 28 февруари, за да се осигури по-нататъшно изпълнение на бойните задачи в рамките на ¿-кр@ ин ската „Операция на съвместните сили“ в Донбас.

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Русия публикува секретната заповед за подготовката на Киев за атака срещу Донбас през февруари | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!