Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Олио ли искате? Потърсете отговори от местните феодали

Lilia Bozhkova

Само да попитам отговорните лица в Министерство на земеделието и горите дали знаят ли нещо по въпроса:

Предполагам, че всеки пътувал в последните 5 години по пътищата на България е виждал огромни масиви със слънчоглед, които не са ожънати и се е попитал:

Защо по дяволите тези слънчогледи не се събират

И, аз така се питах, докато не прочетох, че земеделските производители получават субсидия за посаждането на тази култура. Значи, те са си взели субсидията, но нямат последващ интерес да ожънат слънчогледовите масиви.

Имам обосновано предположение, че няма последващ контрол

Олио ли искате?

Потърсете отговори от местните феодали.

Лена на Киро строи Асен и Корнелия да обяснят: Ако са ви високи цените на олиото, ние не сме виновни! При нас е 2 лева…

"Цена от 5 лева за литър олио в магазините е спекула. Производствената цена е 2 лева. Разликата от 2 до 5 лева не е оправдана печалба, нито е оправдание за повишените цени на горивата”. Това заяви Корнелия Нинова, вицепремиер и министър на икономиката и индустрията. 

„Твърдението от днес, че спирането на износа от ¿-кр@й н@ и Русия на слънчогледово семе е една от причината за вдигането на цените, не е обосновани. В момента имаме 1 млн. и 500 хиляди тона слънчогледово семе, което стига за 4 години и половина производство на олио.

Собствениците на слънчогледово семе и олио задържат количества в очакване да се вдигне още цената или да го изнесат, за да го продадат с по-голяма печалба”, допълни вицепремиерът.

„Затова предприемаме мерки като държава. От днес задвижваме КЗК със сигнал за монопол и всички видове проверки. КЗП от няколко дни е на проверки - ще влезем във всеки склад. Агенцията по Стокови борси и тържища ще проверява по складовете и пазарите какво се крие там. Искам да кажа на всички, които се опитват да направят свръхпечалба на гърба на българския народ, че всички институции ще бъдат вдигнати на крак и ще срещнете цялата сила на държаватаНяма да позволим да изнудвате в тези трудни моменти на кризи българския народ”, категорична беше Нинова. epicenter.bg

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!