Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Стефан Янев към Херо Мустафа: Вън от България, няма да се бием с Русия!

stefan-herro_600x400

Стефан Янев е категорично против атаките срещу Русия през България!

Думите, коствали „главата“ на Стефан Янев!

Новият любимец на българския народ се казва ген. Стефан Янев. Бившият премиер и министър на отбраната засега е единственият, който е бил част от властта в България през последните години и се е противопоставил на ЕС и НАТО.

Уволнението на ген. Янев възмути немалко хора, тъй като само той не дръзна да говори срещу Русия след атаката в ¿-кр@й н@, а българският народ е силно русофилски.

Твърди се, че решението за освобождаването на Янев като военен министър е било взето от посланика на САЩ у нас Херо Мустафа и съветника на американското посолство в България Джесика Ким. На специална среща в Бояна, на която присъствали също премиерът Кирил Петков и финансовият министър Асен Василев, САЩ на практика заповядали на България да уволни Стефан Янев заради това, че си е позволил да определи войната в ¿-кр@й н@ не като война, а като „военна интервенция“, писа Уикенд, цитиран от Narod.bg.

Стефан Янев уволнен по нареждане на Херо Мустафа

Последното обаче било само капката, която преляла чашата. Американците били бесни на Янев най-вече заради отказа му да предостави българските летища на полски самолети, които да атакуват от тях Русия.

Според мълвата Стефан Янев дори си е позволил да каже лично на Херо Мустафа, че Америка няма място във вътрешните дела на България и че националният ни интерес не е свързан с предизвикването на гнева на Владимир Путин.

Ген. Янев е отказал категорично и да предостави наши самолети Миг-29 за употреба на ¿-кр@ ин ски летци, които да атакува с тях Русия.

Само преди 2 дни самият той разкри в ефира на БТВ, че е поискал парична компенсация от САЩ за забавянето на самолетите, които сме закупили от тях. Това на практика му е подпечатало оставката.

От Америка обаче не са предполагали, че ген. Янев ще тръгне да прави партия и че ще събере толкова много симпатизанти. Това за Мустафа и екипа й е проблем, защото не е съгласувано с Белия дом, за разлика от кабинета на Кирил Петков.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Стефан Янев към Херо Мустафа: Вън от България, няма да се бием с Русия!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!