Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Русия нанася жесток удар на банковата мафия и дава възможност на хората да се избавят от финансовата робия и да започнат живота си на чисто!

Може да бъде изображение с 1 човек

Димитър Байрактаров

Европа и кредиторите отново се разтрепераха! Дали задлъжнелите европейци няма да поискат за себе си това, което започна да прави Русия в Мелитопол и Запорожие? Като се замисля, това с пълна сила важи и за милиони изнемогващи български граждани, които отдавна са наричани работещи бедняци!

Но, да се върнем на това, какви мерки започна да налага Русия в Мелитопол и Запорожие:

1. Анулиране на всички задължения по кредити и заеми към банки в ¿-кр@й н@;

2. Анулиране на задължения за : местни данъци, такса смет, ток, газ, ВиК;

3. Сметките за газ и парно се изравняват с тези в Руската Федерация, където са доста по-ниски.

По този начин Русия нанася жесток удар на банковата мафия, която се ръководи от няколко ситита от Запад и САЩ и дава възможност на хората да се избавят от финансовата робия и да започнат живота си на чисто!

Питам се дали скоро и европейците няма да прогледнат и да поискат същите мерки да се приложат в ЕС? Както вече съобщих в предходни мои публикации, з€л€н с₭и все повече разбира, че е изоставен от западните си "приятели" и вече е склонен да приеме условията на Русия! Днес е важно всички ние да изясним за самите себе си, какъв точно мир искаме?Мир, в който да съществуваме, за да платим сметките си към монополистите и банките? Мир, в който да продължим да бъдем работещи бедняци и финансови роби на банки, ЧСИ-та и корумпирани политици? Мир, при който да продължаваме да събираме капачки, за да излекуваме болните деца на България? Или...! Вие помислете!

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!