Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Незабавно да отговорят как българско оръжие стреля в ¿-кр@й н@!

No photo description available.

Румен Петков - Rumen Petkov

На 16.02. предупредих, че очаквам наше оръжие да се окаже в ¿-кр@й н@ и да бъде използвано от ¿-кр@ ин ската армия срещу Русия или срещу ¿-кр@ ин ски граждани, в самообявилите се републики Донецк и Луганск. Посочих и възможните източници.

May be an image of text that says 'onлoT TB r.AoHeuK AHp 33 30 mm VOG-17M) 10-30 Lot №. Packed by Π Quantity: 68. .......... Year 36 nos. 2020 npeAcTaBRme Bи 6oenpиnacиTe 6bлrapcKo npoи3BoAcTBo, KoиTo 6Rxa HamepeHи и yHиwoжeHи 06.03.2022 06.03.202219.00 19.00'

Единият е Афганистан. Там САЩ “заряза” огромни количества оръжия, в това число и българско производство, без абсолютно никакъв контрол - с възможност да бъдат пренасяни, също така неконтролируемо, до различни точки и най - вече до ¿-кр@й н@. Вторият възможен източник е Пентагонът.

Yordan Bonchev: Ето я българската "хуманитарна" помощ на просто Киро...
Част от изявлението на официалния представител на Народната Милиция в Донецка народна република - Е. Басурин - относно ситуацията към 19.00 часа на 6 март...

Лъжата, че България изнася оръжие за ¿-кр@й н@ представлява опасност за националната сигурност на страната, заяви вицепремиерът и министър на икономиката Корнелия Нинова в парламента.

Тя оповести размера на износа на оръжие и стоки от България към цял свят от началото на кабинета „Петков” до днес.

Нинова бе категорична, че България не участва във военните действия с оръжие и стоки с двойна употреба и тази манипулация трябва да спре. - Lupa BG

Tatiana Jetheva: Ето доказателства, че България доставя оръжия в ¿-кр@ ин а. Срам и позор за българското правителство, което поддържа престъпните групировки на Киев

Това са много лесно проверими версии. Просто междуведомствената комисия трябва да направи проверка, какво е продавала през последните месеци и кой е получателят. От снимковите материали, със заловеното оръжие в Донецк, които за кратко пробиха в “демократичните” ни медии, много ясно ще се види - кой е купувал наше оръжие и е въоръжавал ¿-кр@й н@, за да задълбочи войната между двата братски народа.

Мирът е единственото решение. Няма алтернатива и усилията ни трябва да са насочени към установяване на мир, а не към въоръжаване, на която и да е от двете страни.

May be an image of 1 person
May be an image of text that says 'onлoT TB r.AoHeuK AHp 33 30 mm VOG-17M) 10-30 Lot №. Packed by Π Quantity: 68. .......... Year 36 nos. 2020 npeAcTaBRme Bи 6oenpиnacиTe 6bлrapcKo npoи3BoAcTBo, KoиTo 6Rxa HamepeHи и yHиwoжeHи 06.03.2022 06.03.202219.00 19.00'

Румяна Ченалова

РИА НОВОСТИ и ОПЛОТ ТВ излъчиха репортажи в които се твърди, че България снабдява въоръжените сили на ¿-кр@й н@ с боеприпаси.
От показаните документи не може да се направи извод кога са осъществени доставките – дали сега, или по време на войната в Донбас преди намесата на Русия.

Българското правителство и военният министър дължат отговори на тези въпроси.
Кого въоръжава БЪЛГАРИЯ?
Ако боеприпасите са продадени на правителството на з€л€н с₭и за да воюва с миналото население на Донецк и Луганск не е ли това участие в геноцид?
И още – на какво основание американски военни пребивават в хотел Милениум София?
Защо България не обяви неутралитет, още повече, че с това не нарушава като държава- членка на НАТО правилата на Североатлантическия договор?

Правителството вече определи мястото на България в конфликта Русия – САЩ.
България е в списъка на Русия на неприятелските държави.
Готово ли е българското правителство да понесе отговорността за последиците?
Най- малкото е да се раздели с властта…

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!