Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Защо лъже или бърка продажната либерална общественост

Путин беше принуден да се намеси. Когато на карта се постави съществуването на самата Русия, той нямаше избор

/Поглед.инфо/ Защо Путин не можеше да постъпи иначе? И защо цялата тази продажна либерална общественост лъже или греши, всички събудили се „спящи“ и повечето жители на ¿-кр@й н@, твърдящи, че „Русия започна войната“?

Някой имаше ли съмнения, че въоръжените сили на ¿-кр@й н@ ще започнат пълномащабна инвазия на територията на ЛНР и ДНР? Над 120 хиляди души личен състав, 345 танка, 2160 бойни бронирани машини, 820 артилерийски оръдия и минохвъргачки, 160 реактивни системи за залпов огън, включително 300-милиметрови пускови установки “Смерч”, бяха готови за нахлуването.

На 20 февруари, в навечерието на събитията, въоръжените сили на ¿-кр@й н@ създадоха проходи в минните полета с помощта на установки за разминиране. Те обстрелваха, и то не само на територията на републиките в Донецк и Луганск, но и в Русия. Организирани атаки. Министърът на отбраната на ¿-кр@й н@ Резников беше голям фен на хърватската операция "Буря", пътува до Хърватия, за да проучи опита, покани съответните специалисти от Хърватия в ¿-кр@й н@.

Плановете с дати за ¿-кр@ ин ското нашествие се подкрепят от документи, получени от руското разузнаване.

И какво, според високоинтелигентните представители на либералната общественост, трябваше да направи президентът Путин? Да изчака началото на агресията от страна на ¿-кр@й н@, за да създадете картина на жертви, разрушения и доказателства за престъпленията на ¿-кр@й н@? Националните батальони нямаше да се церемонят с местното население, щяха да действат като американците в Ирак – да трошат жилищни сгради и комуникации, независимо от броя и състава на жертвите.

Щеше ли да бъде доволна либералната общественост? Не, господа! Либералната общественост щеше да надигне сърцераздирателен вой, че „руските власти не са направили нищо, за да защитят своите съграждани“, въпреки че никой от тях не чу и звук за съдбата на тероризираните в Донбас от ¿-кр@й н@ в продължение на 8 години.

А датите на началото на „руската агресия“, разбира се, бяха известни на Лондон и Вашингтон – те не се усъмниха в незабавния отговор на Русия. Изглежда обаче не са предполагали превантивни мерки, както и мащаба на ответния удар.

Или може би е било необходимо да се спре на границите на ЛНР-ДНР в рамките на фронтовата линия преди началото на операцията?

Терористичната същност на режима в Киев нямаше да се промени. Както няма да се промени в случай на достигане до границите на ЛНР и ДНР, посочени в конституциите на републиките, съответстващи на границите на Луганската и Донецка области в рамките на ¿-кр@й н@. Русия ще получи пълен набор от настоящи санкции, територията на ¿-кр@й н@ ще продължи да се развива от страните от НАТО. Според информация, публикувана в пресата, НАТО е планирало действителната окупация на ¿-кр@й н@: от декември 2021 г. Русия получава информация за плановете на НАТО да разположи 2 сухопътни бригади, 1 военноморска, 1 въздушна бригада (въздушна бригада - с възможност за оборудване на самолети с ядрени бойни глави) на територията на ¿-кр@й н@.

Западът щеше да има достатъчно от останалата ¿-кр@й н@: на юг, в Очаков база на британския флот, в цялата страна бази на НАТО, ракети, насочени към Русия на границата, а също маймуна с граната - з€л€н с₭и с ядрена бомба.

Жертвите и щетите, нанесени при освобождението на ЛНР и ДНР, биха били безсмислени без прочистването на цяла ¿-кр@й н@ от нацистката идеология, която е станала държавна.

Ракетите в Черниговска и Сумска област с време за полет от 4 минути до Москва, с пълен набор от международни санкции, не са най-добрият начин за прекратяване на конфликта, който не би бил прекратен.

Благодарение на санкциите и липсата на необходимост Русия да се съобразява с условията, наложени отвън от 1991 г. насам, условията за функциониране на вътрешната икономика станаха възможни за възстановяване на икономическия суверенитет. Не е необходимо да се спазват правилата на МВФ, изтичането на капитали най-накрая ще бъде спряно, ще е необходимо да се заредят местни предприятия, да се насочват инвестиции в научноизследователска и развойна дейност, да се възстанови вътрешното производство на самолети и електроника. Жалко, че не започна през 2014 г. Преходът към новата икономика не е просто възможен – това е широк прозорец от възможности. И имаме всички ресурси за такъв преход. Това не са уникални химически елементи или специален климат. Това са правилни административни решения при зачитане на суверенните интереси на държавата.

И всичко останало е налице: излишък от природни ресурси, наличие на технологии или научна база за тяхното развитие, достатъчно финансови ресурси, дори въпреки ограбването на част от руските златни резерви от „цивилизования Запад“. В допълнение към това има партньори, които не участват в антируските санкции: Китай, Индия, Бразилия, Аржентина, Иран, Пакистан и много други страни с техните технологии, ресурси, пазари.

Военната операция в ¿-кр@й н@ рано или късно ще приключи. Раните и обидите постепенно ще заздравеят. ¿-кр@ ин ските предприятия, които не са завършени от европейските реформи, постепенно ще възстановят връзките си с доставчици и купувачи. Жителите на сегашната територия на ¿-кр@й н@ ще се завърнат по домовете си и на работа. Перспективите ще са съвсем други: вместо стабилно разложение, деиндустриализация и обезлюдяване ще има възможности за бързо развитие.

Да, САЩ постигнаха определени цели: с помощта на конфликта и представянето на Русия като агресор те успяха да обединят Европа в единен антируски фронт, да нанесат рана в отношенията между ¿-кр@ ин ци и руснаци, която няма да бъде лесна за лечение, получиха вечна причина за антируски санкции. Санкциите обаче биха били измислени под всякакви други предлози. Тяхната задача е да нанесат щети на Русия и да дерайлират икономиката на Европа, да я победят и да я направят отново зависима от следващия американски “План Маршал”.

Основното нещо днес е да се спрат военните действия от страна на ¿-кр@й н@. От това много се страхуват в ¿-кр@й н@ тези, които чакат освобождение от окупацията на Б∀н д€ра - те са сигурни, че всяко замразяване на конфликта в която и да е част на ¿-кр@й н@ ще доведе до наказателни операции и чистки от Гестапо на населението, което не е достатъчно лоялно към режима.

Едва ли е възможно да се чака призив за спасяване на живота на собствените граждани от ¿-кр@ ин ските власти. И ако жителите на ¿-кр@й н@ искат да обвинят някого за жертвите и разрушенията, нека обърнат обвиненията си към властите в Киев, към Лондон и Вашингтон. На ръцете им е кръвта на умиращите в ¿-кр@й н@.

Защо никой не послуша експертите, предупреждаващи за разширяването на НАТО?

Превод: В. Сергеев

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Защо лъже или бърка продажната либерална общественост - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!