Следвайте "Буднаера" в Телеграм

„Само под дулото на пистолета“. Мъск отказва да блокира руските медии

/Поглед.инфо/ Американският бизнесмен Илон Мъск каза, че Starlink /Старлинк/, глобална сателитна интернет система, се отказва да блокира руските новинарски публикации, въпреки исканията на "определени държави".

"Правителствата на някои страни (не на ¿-кр@й н@ ) поискаха от Starlink да блокира руските източници на новини. Ще направим това само под дулото на пистолет. Извинявайте, че съм привърженик на абсолютната свобода на словото", написа той на страницата си в Twitter.

Русия започна военна операция в ¿-кр@й н@ на 24 февруари, след като по искане на нейното ръководство призна суверенитета на Донецката и Луганската народни републики. Президентът Владимир Путин нарече целта на операцията „защита на хората, които са били подложени на тормоз и геноцид от режима в Киев в продължение на осем години“. За това, според него, се планира да се извърши "демилитаризация и денацификация на ¿-кр@й н@", да бъдат изправени пред съда всички военни престъпници, отговорни за "кървави престъпления срещу цивилни" в Донбас .

Според Министерството на отбраната въоръжените сили нанасят удари само по военна инфраструктура и позиции на ¿-кр@ ин ските войски. Има загуби и от двете страни.

В отговор на тези действия на Москва западните страни, както и съюзниците на САЩ в Азия, затегнаха до край санкциите срещу Русия, повечето големи компании спряха работата си в страната, прекратиха излъчването на редица руски медии в Европа.

Превод: ЕС

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: „Само под дулото на пистолета“. Мъск отказва да блокира руските медии - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!