Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Кристалина събира инициативен комитет, шайката се гласи да бута Румен Радев

Планът на шайката ГЕРБ за връщане във властта минава през бутането на пречка №1 пред мафията Румен Радев. Narod.bg пръв съобщи, че след Стефан Янев, задкулисието се стяга да удари по другия „президентски човек” в правителството – МВР министърът Бойко Рашков, който поднесе изборната победа на „Продължаваме промяната” на тепсия.

Последната пречка пред заговора на бандитската партия е искане на импийчмънт на президента Румен Радев с надеждата скалъпени аргументи да минат през Конституционния съд, който да обезглави „Дондуков” 2.

Мафията вече има готов кандидат за поста – вечната резерва за всякакви позиции у нас и зад граница – Кристалина Георгиева.

Както вече Narod.bg, Сталинка си е в България от няколко дни, през целия уикенд е провеждала срещи с политически влиятелни фигури, които да подкрепя опита ѝ за овладяване на президентството.

Последният развой на бурните събития е, че Кристалина вече стяга инициативен комитет, който да я издигне за държавен глава. В който кани политолози, журналисти, бизнесмени и общественици, повече от които, обаче, отказали да си сложат главата в торбата за влюбената във високи постове Сталинка.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Само в Narod.bg: Кристалина събира инициативен комитет, шайката се гласи да бута Румен Радев - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!