Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Янев към Петков след оставката: Аз не съм твой министър, нито съм бил, нито ще бъда. Аз съм министър на Република България (видео)

May be an image of 1 person and text
Страница На Непокорните - Posts | Facebook

Стефан Янев: Обръщам се с изключителна признателност към българските граждани, които застанаха зад мен. Разбира се, по никакъв начин не мога да бъда повече част от тази правителствена конструкция. Специално благодаря на тези от Вас, които днес излязохте и публично изразихте своята подкрепа. Това ми връща надеждата, че нашата държава има бъдеще.

Стефан Янев с първи думи след гласуваното му освобождаване като министър на отбраната. Малко по-рано Народното събрание почти единодушно освободи Янев като министър на отбраната и избра Драгомир Заков на негово място.

В профила си във Фейсбук той публикува видеообръщение. „В разгара сме на криза. Криза, която вече сериозно размести пластовете в системата на международните отношения и е на път да променинейната логика“, каза той и поясни, че тя има потенциал да доведе до катастрофални последици в много отношения – до хуманитарна катастрофа, но също и до сериозни икономически, финансови и социални последици.

От действията и решенията, които взимаме в момента ще зависи как ще премине България през този труден период, който ни очаква. А перспективата не изглежда никак добра. Тя не е добра и защото поведението на останалите политически сили в страната в момента, е базирано на популизъм и лансиране на емоционални тези“, подчерта Янев.

„Вместо да се търсят работещи решения, се генерират краткосрочни политически дивиденти на базата на страданието на хората. Но аз съм уверен, че българските граждани вече добре се ориентират в ситуацията“, каза той и допълни, че те са мъдри и няма да допуснат да бъдат използвани в пропагандни кампании, в нечий интерес.

Той обясни, че основната задача на политическото ни представителство днес, фундаменталната отоворност на политическия ни елит, е да защити адекватно националния ни интерес.

А националният ни интерес е това, което гарантира свободата, сигурността и благополучието на българските граждани. Това, което спомага да съхраним националната си идентичност и държавността ни. Това, което ще осигури бъдеще на нашите деца“, подчерта още Янев.

„Националният интерес трябва да бъде защитен, включително и в многостранните формати, в които участваме. Тези формати не следва да детерминират, да предопределят интересите ни.

Те са единствено инструментариум и механизъм за реализирането на нашите интереси“, каза той и подчерта, че не винаги решенията, които се взимат в съюни формати са правилни и добри за България.

Янев заключи: „Не се чувствам виновен за нищо, което съм казал или направил. Във всичките си действия съм се ръководил от интересите на България. Затова когато казвам нещо, знам защо го казвам.

Когато взимам решение знам защо го взимам. Накрая ще се обърна към министър-председателя: Уважаеми г-н министър-председател, аз не съм твой министър, нито съм бил, нито ще бъда. Аз съм министър на Република България и служа единствено на родината и ще продължа да го правя“.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Янев към Петков след оставката: Аз не съм твой министър, нито съм бил, нито ще бъда. Аз съм министър на Република България – Свободно слово

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!