Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Свалянето на Кирчо Олигофрена вече е в ход. След като е махнат оскубаният ястреб Тагарев, оставането на ОДЗ Ежко Бежко на власт е невъзможно

Анастасия Гешева

Свалянето на Кирчо Олигофрена вече е в ход. След като е махнат оскубаният ястреб Тагарев, оставането на ОДЗ Ежко Бежко на власт е невъзможно. Потвърдено и от БСП и от Козяк. Дали ще се търси ново правителство в този парламент или ще се върви на нови избори, честно казано е все тая.

Активни са всички страни по управлението.
Само да кажа, преди да махнат отбора на Мики Маус, че той вече е разговарял с ГЕРБ за коалиция. Гледайте, защото може и това да видим. Коалиция на Кирчо и Боко.

Радан и джуджето са ясни. Отсега почнаха купуването на соц агенциите, които им предричат тройно по-голям резултат.

Възраждане да се готвят, нали искат да управляват, хайде! Ама най-вероятно с ГЕРБ. Или с ДПС. Щото то други няма.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Свалянето на Кирчо Олигофрена вече е в ход. След като е махнат оскубаният ястреб Тагарев, оставането на ОДЗ Ежко Бежко на власт е невъзможно – Свободно слово

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!