ТРЕВОГА: ¿-кр@ ин ски депутат твърди, че з€л€н с₭и получава 30 изтребителя от България – каненето на Русия продължава

ТРЕВОГА: ¿-кр@ ин ски депутат твърди, че з€л€н с₭и получава 30 изтребителя от България

Олексей Гончаренко изрази специална благодарност към София на фона на гаранциите, че не пращаме военна мощ в Киев

¿-кр@ ин ският независим депутат Олексей Гончаренко обяви сензационно във фейсбук профила си, че страната му получава цели 30 изтребителя от България на фона на категоричната заявка от премиера Кирил Петков по-рано, че София не планира изпращането нито на военна техника, нито на личен състав към Киев за дефанзива на руската инвазия. 

Гончаренко обаче съобщава, че армията на Володимир з€л€н с₭и ще се сдобие с цели 16 МиГ-29 и 14 Су-25 от нас. Официално в българските Военновъздушни сили в момента оперират 6 МиГ-а (възможно е да са 5), след като един се разби миналата година, а полк. Валентин Терзиев загина печално в Черно море на борда му, и 15 Су-25. Това на практика означава според думите на Гончаренко, че България изпраща целия си състав от налична и резервна техника на бойната си авиация. 

Темата се оказа основна в дебата "за" или "против" смяната на отбранителния министър Стефан Янев днес в разгара на войната на Русия срещу ¿-кр@й н@. Спекулации сочат, че той е настоял България да не се съгласява да изпраща бойна техника към Киев, заради което всъщност била поискана и оставката му. По-късно обаче лично Петков увери, че това били "пълни глупости". 

Ето как обаче прияте на ¿-кр@ ин ския депутат, бивш член на групата на експрезидента Петро Порошенко, хвали България: 

"Благодаря за орлите, България! Това е наистина страхотно! Самолети от България ще защитават и защитават ¿-кр@ ин ската земя, където са погребани двамата Велики ханове на България!". Орлите съставът на ВВС у нас нарича пилотите си и техниката си. 

На авиобаза Граф Игнатиево днес са се надигнали десетки гласове срещу подобен развой, който би довлошил отношенията на България с Русия в конфликта. Ето какво написа кап. Мария Вашкова по повода: 

"Как да ви го обясня, г-н Харвард... Имам 21 години в армията. 38 години живот в България.

Откакто съм във ВВС, и в частност, в Граф Игнатиево (16 години), ние тази авиация я крепим НАПУК!

Свястно политическо ръководство рядко виждахме. Имаме не знам колко натрупан извънреден труд, не знам колко удължен ресурс, защото политиците абдикираха от грижата за армията. Пазим си небето и държавата трудно, но отлично. Да, ама от външни нарушители. От такива като вас не можем да си опазим суверенитета.

Ако не е това, че ще ни подарите самолетите, които за нас са като деца, които НИЕ сме отгледали и НИЕ държим живи, то ще измислите друга беля. Я ще дадете база, я ще прехвърлите хора... Колко служба имате в казармата? Клел ли сте се в знаме? Мъчно ви било за децата в ¿-кр@й н@.

За всички деца ми е мъчно. И за моето ми е мъчно, ама на вас не ви е! За нито едно българско дете явно не ви е, щото вашите куфари и самолетчета са готови да ви изведат от тук! Махнете ли Янев, пътник сте и вие!"

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: ТРЕВОГА: ¿-кр@ ин ски депутат твърди, че з€л€н с₭и получава 30 изтребителя от България - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!