Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Продължава Промяната: Румен Радев е на мушката, готвят му импийчмънт! Ето кой го стягат за президент

След смяната на Стефан Янев вчера от премиерът Кирил-Мустафа, Промяната Продължава се захваща с отстраняването на президента Румен Радев и ПП(Поставяне от Посолството) на ново "по-подходящо" за атлантическите ценности лице за което Narod.bg дава следните подробности:.

Чака се официалното решение дали на неговото място ще застане Тодор Тагарев, уволнен през 2017-а от Стефан Янев като шеф на Института по отбрана.

Сега, разкри ексклузивно информатор на Narod.bg от средите на правителството, на мушката отива  президентът Румен Радев. Според информацията ще му бъде поискан импийчмънт, а за поста държавен глава вече е подготвена вечната резерва на Бойко за всеки благ пост – Кристалина Георгиева.

От три дни компрометираната шефка на Международния валутен фонд е в България от три дни, като през целия уикенд е имала редица срещи, на които потърсила подкрепа да заеме временно поста държавен глава, категоричен е източникът на Narod.bg.

КАКВА Е ПРОЦЕДУРАТА

Решението на Народното събрание, с което се повдига обвинение срещу президента и се иска импийчмънт, се изпраща в Конституционния съд заедно с мотивите, писмените доказателства и протоколите от пленарните заседания.

Председателят на съда образува производство, определя трима съдии-докладчици, датата за разглеждане на делото и уведомява обвинения. Това производство се води при спазването на някои особени правила.

Преписи от решенията, писмените доказателства и протоколите се изпращат на обвинения, който в 45 15-дневен срок може да представи или поиска събиране и на други доказателства в подкрепа на защитата си. В това производство са допустими, за разлика от обикновените случаи, всички видове доказателства.

Обвиненият има право да участва в производството с правна защита. Съдът уведомява председателя на Народното събрание за датата на заседанието. В производството участва и определен от Народното събрание народен представител, който поддържа обвинението.

Конституционният съд разглежда делото в състав най-малко 3/4 от всички членове. Обвиненият има право на лични обяснения пред съда.

Съдът постановява решението си с тайно гласуване. С решението си той прекратява или отказва да прекрати пълномощията на обвинения, в зависимост от доказателствата.

Решението се съобщава веднага на обвинения, на Председателя на Народното събрание и на Председателя на Министерски съвет.

Когато пълномощията на президента бъдат прекратени за държавна измяна, делото се изпраща на главния прокурор, за да се провери дали не е налице криминален елемент, в какъвто случай ще бъде възбудено и наказателно преследване.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: ПЛАН в Narod.bg: Румен Радев е на мушката, готвят му импийчмънт! Ето кой се стяга за президент - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!