Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Продължава Промяната не спира: Активиран е план за махането на Бойко Рашков! Има ли договорка между кабинета и ГЕРБ?

След като Стефан Янев вече е аут от военното министерство, хората около Кирил Петков са активирали план за махането и на Бойко Рашков от поста министър на вътрешните работи, разкри единствено пред Narod.bg източник от кабинета.

Според данните МВР министърът, който донесе победата на „Продължаваме промяната”, но е спряган като „човек на президента” заедно с ген. Стефан Янев, трябва да бъде свален от власт по искане на шайката ГЕРБ, която не крие своята омраза към Рашков, след като издърпа корупционната копаня изпод муцуните им след 12 години грабежи.

Това поражда основателният въпрос има ли договорка между бивши и настоящи управляващи и къде в цялата игра е обещаната промяна?

Смяната на Бойко Рашков с кукла на конци в МВР ще е най-голямата грешка на Кирил Петков, защото ще го направи подвластен на намеренията на задкулисието да си върне загубените позиции и България отново да влезе в отъпкания път на корупцията и далаверите.

Планът вече върви и с помощ от големите телевизии, които раздухаха един вандалски акт – драскането на Паметника на Съветската армия в София, до небето.

Целта е тримата арестувани ученици да бъдат пришити като най-позорната грешка на МВР под ръководството на Бойко Рашков и това да бъде един от основните мотиви за неговото отстраняване от пътя на шайката ГЕРБ, която да се завърне в управлението.

Каква е истината зад ареста на тримата ученици?

В петък трима десетокласници от едно и също софийско училище бяха прибрани в ареста заради надпис в подкрепа на ¿-кр@й н@ върху паметника на Съветската армия. Случаят стана повод за протест пред паметника. Шефът на столичната полиция днес се срещнал с ръководството на училището, в което учат десетокласниците.

Едното задържано момче се казва Никола Генов, научи Narod.bg. 16-годишният „враг на Путин“ е арестуван за 24 часа заради вандалския акт по оскверняване на паметника.

Източник на Narod.bg обясни, че става дума за… сина на Тонка Янкова Генова, финансистката на Кирил Домусчиев и участник в поне 10 дружества на олигарха на Баце.

„Той каза, че е написал „save ukraine“ на паметника. Не е буйствал. Нищо не се е случило повече от това. Защо е трябвало да го задържат за хулиганство?”, се тръшка финансистката на Киро Гела пред БНТ.

Едно от другите момчета, отведени като свидетели, също не е случайно – десетокласникът е син на директорката на частното училище, на което Домусчиеви пък са спонсори. Дългата ръка на мафията е очевадна, нали?!

Повече от ясно е, че Нова телевизия и големите медии зорлем раздухват случая и ще го правят все по-усилено в близките дни, за да развяват прибирането на вандалите като един от мотивите за махането на Бойко Рашков, което Narod.bg предупреждава, че ще доведе до фатални за кабинета последствия и ще го направи заложник на задкулисието.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: ЖЕСТОКА грешка: Активиран е план за махането на Бойко Рашков! Има ли договорка между кабинета и ГЕРБ? - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!