Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Путин приведе руските сили за сдържане в специален режим

/Поглед.инфо/ Руският президент Владимир Путин разпореди на руското министерство на отбраната да приведе силите за възпиране на специален режим на бойно дежурство.

„Нареждам на министъра на отбраната и началника на Генералния щаб да прехвърлят възпиращите сили на руската армия в специален режим на бойно дежурство“, каза Путин на среща с министъра на отбраната на Русия Сергей Шойгу и началника на Генералния щаб Валери Герасимов, съобщава РИА Новости .

Той също така посочи, че Западът не само предприема неприятелски действия в икономиката: висши служители на НАТО допускат агресивни изявления срещу Русия.

„Уважаеми колеги, виждате, че западните страни не само предприемат неприятелски действия срещу страната ни в икономическата сфера, имам предвид тези санкции, които всички добре знаят, но и висшите служители на водещите страни от НАТО правят агресивни изявления срещу нашата страна. “, каза Путин.

В четвъртък сутринта президентът Владимир Путин, в обръщение към руснаците,  обяви , че е взел решение за специална военна  операция  за демилитаризиране на ¿-кр@й н@ в съответствие с член 51, част 7 от Устава на ООН, със санкцията на Съвета на федерацията и в в изпълнение на договорите за приятелство и взаимопомощ, ратифицирани от Федералното събрание с ДНР и ЛНР.

Превод: ПИ

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Путин приведе руските сили за сдържане в специален режим - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!