Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Никита Михалков за войната: Това е резултатът от 8 години убийства, за които светът нехаеше!


Поглед Инфо

Никита Михалков заяви позицията си за конфликта!

Един от най-големите руски режисьори – великият Никита Михалков взе отношение по темата, която разтърсва света от дни. А именно жестоката война между буквалните някогашни братя Русия и ¿-кр@й н@.

Никита Михалков обвинява ¿-кр@й н@ в предателство

Михалков заяви твърдо, че не одобрява никоя смърт, никое насилие, никъде по земното кълбо. Но коментира, че понякога нямаш друг избор, не ти е оставен такъв. Както в случая на Владимир Путин и Русия.

„Аз не съм политик, не съм и военен, но според мен това беше единственият избор, който имаше Путин. Първо – Луганск и Донецк трябваше да бъдат признати за независими, това е факт. И второ – ¿-кр@й н@ направи едно много тежко предателство.

Тя и западните ни партньори ни предадоха, това е истината. А светът?! Светът гледаше най-безучастно как цели осем години са избивани невинни хора, сред които много деца, жени и старци. Действително много. И какво направи този свят, който сега крещи – разпни го?! Нищо не направи. Просто наблюдаваше като на кино“, коментира Никита Михалков.

Той заяви, че причината за смъртта на толкова много обикновен и мирен народ през всичките тези осем лета, е простата причина, че не са били склонни да приемат нацисткия режим. А безнакаността винаги ражда още по-голяма и чудовищна безнаказаност, смята режисьорът.

„Години, години наред, се опитват нарочно да отнемат, да унищожат достойнството на Русия. Кой е агресорът, според вас?! И да, нормално е тази Русия да направи всичко, за да запази честта си и националния си интерес“, допълни Никита Михалков, цитира  woman.bg.

Само преди часове пък стана ясно, че Владимир Путин е наредил да бъде подготвено ядреното оръжие на Русия и да се чака нареждане. Казва се, че това е следствие от острия език, обиди и тежки санкции от страна на ЕС, НАТО и САЩ към Русия.

Междувременно се обяви и евентуална среща за преговори на Володимир з€л€н с₭и и представители на Москва. Дано гласът на мира и благоразумието да си кажат думата!

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Никита Михалков за войната: Това е резултатът от 8 години убийства, за които светът нехаеше! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!