Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Новите "масирани строги саннкции", които бюрократите от Брюксел планират за Русия този път ще засегнат всички граждани от ЕС

May be an image of one or more people and outdoors

Nikolay Shumkov

Това не само си струва да се прочете. Ами няма да е лошо и да се позамислят ония, които...все още имат тоя капацитет..да мислят.

Маргарита Богданова

САНКЦИИТЕ НА ЕС СРЕЩУ РУСИЯ

По силата на професионалните си ангажименти имах и продължавам да имам преки наблюдения от последствията от санкциите, които Путин наложи на ЕС и страните-членки на НАТО през август 2014 в отговор на санкциите, които тези държави наложиха на Русия след референдумите в Крим и Севастопол. Вече 8 години в сила е забраната на вноса на преработени месни и млечни продукти от тези страни, както и на плодове, зеленчуци и консерви от тях. Позволен остана само импортът на селскостопански животни за разплод и угояване.

Тази забрана нанесе непоправим удар върху производителите на плодове и зеленчуци, както и върху животновъдите в ЕС: изкупната цена на млякото, например, падна рязко и едва покриваше 2/3 от производствените разходи за него. Огромни количества евтино говеждо от Полша, предназначено преди санкциите на Путин за руския пазар, заля пазарите на западните европейски страни и причини огромни загуби на фермерите, отглеждащи месодайни говеда, както и на кланиците там. Последваха фалити на множество ферми, мандри и месодобивни компании.

Междувременно, с масирания внос на селскостопански животни за разплод, в изпълнение на програма за национална сигурност в изхранването, започнала през 2007, Русия постигна 100% независимост от внос на птиче и свинско месо и почти толкова - на говеждо и овче. С безлихвени кредити от Агророслизинг бяха изградени множество крупни животновъдни ферми, свръхмодерни птицекланици и месоодобивни компании, болшинството от които бяха одобрени за износ в Китай - най-големият световен вносител на тези стоки. Днес Русия успешно се конкурира със страни като Бразилия и Аржентина във вноса на тези стоки в Китай.

От 2009 насам, в изпълнение на служебните си ангажименти посещавам селскостопанските изложения във ВДНХ - Золотая Осень през октомври и Агрофарм - през февруари. На тези изложения, както и в супермаркетите и ресторантите може да се види как прогресът на руското селско стопанство и хранително-вкусовата промишленост растеше и расте с месеци...

Новите "масирани строги саннкции", които бюрократите от Брюксел планират за Русия този път ще засегнат всички граждани от ЕС, не само фермерите, които необратимо пострадаха от ответните санкции на Путин през 2014.

Но няма нищо! Избрали сме свободата пред салама. И пред топлото през зимата и пред хладното през лятото. Свободни сме да се греем на слънце и да търсим прохлада от вятъра.

Свободата и евро-атлантическите ценности са ни по-важни!

Маргарита Богданова

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!