Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Валентин Вацев: Добре дошли в навечерието на Третата световна война

Валентин Вацев по БНР:

Тази война ще завърши първите дни на март с победа на Русия. Русия печели тази война и това не е известно само на българските озверели медии, които от 48 часа не могат да се измъкнат от истериката, която им индуцираха от някакви страни.

Светът преминава от еднополярност към многополярност. Появиха се още два световни полюса насилата – Русия и Китай, Русия в момента има военно-техническо надмощие над САЩ и не се бои да воюва.

Преходът от еднополярен към многополярен свят означава огромно количество регионални, но жестоки войни, които разгледани съвкупно, могат да се нарекат Трета световна война. Третата световна война ще представлява мрежа от локални жестоки конфликти, в които Русия ще воюва срещу НАТО.

Добре дошли в навечерието на Третата световна война, която с почти 100% вероятност няма да бъде ядрена, тъй като ядрената война просто не е война, а край на цивилизацията.

В Третата световна война ние отново сме срещу Русия. Българска съдба е във всички световни войни да воюваме срещу Русия.

Русия воюва ¿-кр@й н@ да не влезе в НАТО, това е единствената истинска политическа цел на руското ръководство.

На Русия не ѝ оставиха никаква възможност да направи нещо друго. Няколко пъти президентът з€л€н с₭и беше като че ли готов да преговаря за неутрален статус на ¿-кр@й н@, но някакви странни сили около него не му дават възможност. з€л€н с₭и е под огромно напрежение. Той не е субект на цялата си воля. Той знае, че губи тази война.

¿-кр@ ин ският президент е заложник на тази война и ще оцелее само ако играе по правилата на своите съветници.

Засега се вижда договореност между Русия и Вашингтон руските войски да не навлизат на запад от границата, която дели Западна ¿-кр@й н@ от Централна ¿-кр@й н@, затова и посланици и други дипломати са в безопасност в Лвов.

Поставените цели на войната са противоречиви, защото например денацификацията би изисквала десетилетия и се изразява в преодоляване на патологическата зоологическа русофобия в някои представители на ¿-кр@ ин ското общество, в което има много мощна ултрадясна зоологическа антируска прослойка.

Излекуването на ¿-кр@ ин ското общество от русофобия ще отнеме период, в който се раждат и се сменят поколения. Така че втората задача, която Путин поставя, не е реалистична.

Тези, които ще воюват до последния патрон и капка кръв, са доброволните батальони, които нямат какво да губят, докато ¿-кр@ ин ската армия се държи разумно и потокът от предаващи се ¿-кр@ ин ски военни не секва.

Икономическите санкции срещу Москва ще бъдат посрещнати с неудобство, те са неприятни, но не са непреодолими.

Г-н Борел има свои заслуги в процеса на национализация на руските елити, когато обяви – никакъв шопинг вече в Милано, никакви вечеринки в Сен Тропе и никакви брилянти в Антверпен. Това е желанието и на средния руснак – да се отрежат олигарсите.

Политическата линия на Путин зависи от това доколко той успява да примирява, балансира и консолидира 4 основни елитни групировки. На този етап има консенсус между три от тях. Санкциите срещу елита на Русия имат за цел да съобщят на санкционираните, че трябва да свалят Путин, но засега политически Кремъл е безусловно консолидиран на фона на задълбочаващия се натиск върху върхушката на руския елит.

Нека да видим ще успее ли Путин да поддържа политическия консенсус между основните руски политически елитни групировки.

В София има много хора, които са готови да отворят война на Русия.

Защо никой не се е досетил, че например бул. „Руски“ в центъра на София може да се преименува в бул. „Американски“? Руската църква да стане Американска църква, 3 март да стане Ден на любовта към Америка? Да се обяви извънредно положение, предвид особената обстановка и да се разгонят със закон всички русофилски организации с обвинението, че са паравоенни организации. ДАНС трябва да направи списък и на всички, които си купуват руска салата, тъй като това е слабото място в българската национална сигурност.

Българският политически елит все още не е направил всичко, което зависи от него.

Като начало вероятно ще бъде изгонен от правителството военният министър, без да се обяснява защо – той си знае. Аз не виждам никаква вина при него, че не споделя русофобския бяс на българския министър-председател.

Периодът на валидност на демократическото правителство на Байдън в Америка като че ли се разпростира до 8 ноември тази година. Аз очаквам сериозна победа на Републиканската партия с Тръмп начело. Републиканците са за конфронтация с Китай и за мир с Русия, демократите – точно на обратния принцип.

Дали Китай няма да използва бъркотията, за да придърпа Тайван, защото има всички технически възможности за това, но същевременно посочи, че това е империя, която работи с категориите на вечността.

Китай може да направи точно това, точно сега. Но аз ще бъда изключително изненадан, ако наистина го направи. Това няма да е по китайски.

Цялото интервю можете да чуете тук:

https://bnr.bg/post/101607460

Afera.bg

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: АФЕРА.БГ | РУСИЯ ПЕЧЕЛИ И ТОВА НЕ Е ИЗВЕСТНО САМО НА БЪЛГАРСКИТЕ ОЗВЕРЕЛИ МЕДИИ, КОИТО 48 ЧАСА СА В ИСТЕРИКА. ЗАЩО БУЛ. „РУСКИ“ НЕ СЕ ПРЕИМЕНУВА НА БУЛ. „АМЕРИКАНСКИ“, РУСКАТА ЦЪРКВА ДА СТАНЕ АМЕРИКАНСКА. ДАНС ДА НАПРАВИ СПИСЪК НА ВСИЧКИ, КОИТО СИ КУПУВАТ РУСКА САЛАТА!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!