Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Оставка веднага, г-н премиер! Просто не ставате г-н ПКПетков

May be an image of 1 person, standing and text that says 'btv b'

Тихомир Валериев Василев

По слабо правителство и отсъствие на адекватна външна политика, България не е имала никога.
От Брюксел, ПКПетков зове за санкции и дава данни за конфликта в ¿-кр@й н@, все едно Путин и з€л€н с₭и говорят лично с него.
Премиерът наподобява на Радка А., Витанов и Кантарджиев в сутрешен блок от преди дни, когато те съобщаваха "сведения" за ковид болни(които рязко изчезнаха).
Вместо той и вземащата само заплата без да върши нищо Генчовска да реагират адекватно спрямо българите на територията на ¿-кр@й н@, единият плаши Русия и прилича на лаещ пинчер на каишка, а капацитетката на Слави откровено отсъства.
Оставка веднага, г-н премиер!
Работа на ПКПетков ли е да обявява от Брюксел, че ¿-кр@й н@ на практика е победена?
Работа ли е на ПКПетков да обявява, че военен конфликт НАТО-Русия няма да има!?
След всички санкции и изхвърляния как изглеждат молбите му към "Лукойл" да не спира бензина и газа, и как разчита, и се тюхка защо не била готова интерконекторната връзка с Гърция?
Ами да провери защо и да каже истината, и по този проект: кой строи интерконектора, как го строи, защо се бави, кой е ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАН!?
Просто не ставате г-н ПКПетков, а ситуацията изисква хора с топки, каквито явно нямате. Ситуацията изисква лидери, какъвто явно не сте. Ситуацията изисква адекватни за България и българите решения, които вие не може да вземете.
За какво Европейско семейство ни говорите? Утре ако някоя велемощна сила ни нападне нас, това "семейство" ще пише декларации, докато бомби падат в София, Пловдив, Варна и Стара Загора.
Това "семейство" ще каже, че няма да се включи, за да не започне трета световна война. Справка конфликта Турция-Гърция от преди няколко години.
Тази трагедия, която се случва на близко разстояние от нас и засяга наши сънъродници ясно показа лицемерия, подлости и незаангажираност на "партньорите". Отсъствие на дипломация, уважение и ценности.
#ОставкаПКП #БогДаПазиБългария #БиткатаПродължава #ЗаЧистаБългария

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!