Следвайте "Буднаера" в Телеграм

з€л€н с₭и призова България и още 8 страни за военна помощ срещу Русия докато моли Путин за мирни преговори

.

Президентът на ¿-кр@й н@ Володимир з€л€н с₭и призова България, Унгария, Естония, Литва, Латвия, Полша, Румъния, Чехия и Словакия да създадат антивоенна коалиция за възпиране на Русия.  В свой туит той се обърна към страните от т.нар. Букурещка деветка с молба за помощ. 

"Създаваме анти-Путин коалиция. Разговарях с Урсула фон дер Лайен (председател на Европейската комисия - бел. ред.), Еманюел Макрон (президентът на Франция - бел. ред.), Карл Нехамер (канцлерът на Австрия) и Реджеп Ердоган (президентът на Турция - бел. ред.) за конкретни санкции и конкретна помощ за нашите военни. Очакваме решителни действия", написа з€л€н с₭и в Туитър. 

Президентът на ¿-кр@й н@ поиска ядрено оръжие. Вместо да признае автономността на двете републики и правото на гражданите си да говорят на собствения си език

"Както знаете, днес ¿-кр@ ин ският президент Володимир з€л€н с₭и обяви своята готовност да бъде обсъден неутралният статут на ¿-кр@й н@. Първоначално руският президент Владимир Путин каза, че целта на операцията е да помогне на Луганската и Донецката народни републики, включително чрез демилитаризация и денацификация. на ¿-кр@й н@. И това всъщност е неразделна част от неутралността на статута", каза говорителят на Кремъл, цитиран от държавната медия. /frognews.bg/

Petar Simeonoff: ДОКЛАД на OSCE (Организация за сигурност и съвместни операции в Европа) за 21 февруари. (Това е документ! Не е медия!) Военните Сили на ¿-кр@й н@ са бомбардирали Донецк и Луганск. 332 експлозии в Донецка област, 1149 експлозии в Луганска област. Кажете кой е АГРЕСОРЪТ тук? Питам БТВ, НоваТВ и БНТ! Не ви ли омръзна да лъжете българския народ? И после се сърдите, когато гонят от площадите репортерите ви.

Източник: https://www.osce.org/.../2022-02-22%20Daily%20Report_ENG...

Petar Simeonoff

Може да бъде изображение с карта и текстово съобщение

Asen Dimitrov: 21.02.2022 - ¿-кр@й н@ бомбардира границата на области Донецк и Луганск!
- 1149 експлозии в Луганска област.
- 332 експлозии в Донецка област.
Военните Сили на ¿-кр@й н@ бомбардират Донецк и Луганск.
Официален Доклад на Организация за сигурност и съвместни операции в Европа (OSCE)!
- САЩ са продали на ¿-кр@й н@ оръжие на стойност $ 1,5 милиарда, в така нареченото мирно временно споразумение!
- Нато са разположили над 80 обекта в ¿-кр@й н@!
- Повече от месец, Американски военни дронове излитащи от южна Италия, летят на 15 000м. височина за да следят 2 зони - Черно море до Кримския полуостров и ¿-кр@й н@ по границата с Донецк и Луганск!
Няма медийно отразяване, Никой не реве и не си сложи знаменце...!
Ввоенните действия не са добре за никой! Но в една ситуация винаги има отговорни поне 2 страни!

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Petel.bg - новини - з€л€н с₭и призова България и още 8 страни за военна помощ срещу Русия

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!