Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Политолог: Русия лиши НАТО от възможността да помогне на въоръжените сили на ¿-кр@й н@

/Поглед.инфо/ „Сега, ако НАТО реши да предостави военна помощ на въоръжените сили на ¿-кр@й н@, те няма да могат да разчитат на местната инфраструктура“, каза политологът Марат Баширов пред вестник „ВЗГЛЯД“. По-рано Владимир Путин в обръщение към руснаците обяви, че е взел решение за специална военна операция за демилитаризиране на ¿-кр@й н@.

„Президентът обясни много логично защо се взема такова решение. Трудно е, но необходимо. Въз основа на течовете, които виждаме, както и на информация от официални източници, можем да предположим, че основната задача на операцията е унищожаването на военната инфраструктура в ¿-кр@й н@, включително съоръженията на НАТО“, казва Баширов.

Първият ефект, който оправдава това решение, е неспособността на НАТО да разположи допълнително своите съоръжения на територията на ¿-кр@й н@. „Всъщност, дори ако НАТО реши да предостави военна помощ на въоръжените сили на ¿-кр@й н@, те няма да могат да разчитат на местна инфраструктура“, обясни Баширов.

„Освен това Путин много ясно постави акцента в изявлението си. Той каза, че ние не сме във война с ¿-кр@ ин ския народ, говорим за нацисткия режим, който прави всичко различно, отколкото повечето ¿-кр@ ин ци мислят. Това е първо. Второ, той предупреди страните от НАТО за военна намеса, потвърждавайки, че в тази ситуация няма заплаха за страните от алианса“, продължи събеседникът.

„Освен това в сряда вечерта започнаха сухопътни операции на ¿-кр@ ин ските въоръжени сили за превземане на Луганск и Донецк. В предградията се водеха много тежки битки, ¿-кр@ ин ските войски щяха да влязат в градовете с танкови колони, тежки бронирани машини и да започнат битки там. Съответно те самите провокираха. Казаха им още: „Изтеглете войските. Спрете да обстрелвате цивилни”, завърши Баширов.

Припомняме, че руският президент Владимир Путин  обяви, че е решил да проведе специална военна операция, за да защити хората от тормоза и геноцида от страна на режима в Киев, да демилитаризира и денацифицира ¿-кр@й н@, да изправи пред съда онези, които са извършили множество кървави престъпления срещу цивилни, включително руски граждани.

В четвъртък сутринта ¿-кр@ ин ските военни обекти  бяха подложени  на масирани удари. ДНР  съобщи за  боеве по цялата линия на съприкосновение. Руското министерство на отбраната подчерта, че руските въоръжени сили  не нанасят удари по  градовете на ¿-кр@й н@. Прецизните оръжия поразяват само военни цели. По-късно руското министерство на отбраната , че са елиминирани ¿-кр@ ин ските системи за противовъздушна отбрана. Милицията на ДНР обяви преминаването към  настъпление.

Байдън Афганистански: Войските ни няма да отидат в Европа, за да се бият в ¿-кр@й н@, но ще браним всеки сантиметър от територията на Афганистан НАТОстан

НАТО няма да воюва с Русия, НО свиква СТРАШНА виртуална среща на високо равнище

Превод: ПИ

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Политолог: Русия лиши НАТО от възможността да помогне на въоръжените сили на ¿-кр@й н@ - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!