Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Димчо Димов: 12 млрд. са причината да не падне Зеленият сертификат!

12 млрд са причината да се инатят и да не махат Зеления сертификат!

Наистина ли отвън ни нареждат да имаме ли зелен сертификат или не? Толкова ли е зависимо правителството, че не може само да реши толкова важен за хората въпрос?
Здравният министър Асена Сербезова обяснила на срещата с протестиращите против зеления сертификат и безобразията с тестването на децата, че “имаме поети ангажименти към европартньорите, спазваме определени разпоредби” и няма как, това ще продължи…

Думите са на зам. председателя на „Възраждане” Цончо Ганев от снощи след срещата на протестиращите със здравния министър и днес е повторил същото в парламента.
Значи цялата работа с “пандемията” е ангажимент, поет от държавата ни към европейските ни партньори. Кой ги е поемал, на какво основание ги е поемал, с каква цел и с какво право, се питат хората в интернет.

Още в края на ноември култовият автор Димчо Димов разкри каква е тази зависимост. Неговият коментар освен на стената му, беше качен и на сайта “От Извора”, където придоби голяма популярност.

Планът за възстановяване и устойчиво развитие е кулминацията на така наречената пандемия, която беше организирана, за да се стигне до момента, в който тая фашистка машинация да бъде представена на умишлено доведените до икономически банкрут държави. Това пише Димчо Димов. Всичко друго е прах в очите на наивните. Целият цирк с вируси, болести, болни, грижи, маски и прочие беше организиран с идеята за налагане на тоя „план“.

Защо всички мълчат и не казват какво са се разбрали със своите господари от Европа? Всъщност много хора сигурно не правят връзката, но в България се очаква да пристигнат 12-13 милиарда лева през следващите 6 години. Те са уж за възстановяване от щетите, които пандемията е нанесла, а всъщност са за компенсиране на срива в икономиката, предизвикан от локдауните и зелените сертификати, заедно с останалите мерки.

На всички е ясно, че тези пари ще бъдат напечатани и ще бъдат дадени на съответните правителства още топли-топли, както излизат от печатницата. Това неминуемо ще доведе до повишаване на цените на всичко, както обикновено се случва, когато се печатат много пари без покритие. Така че народът ще изплати тези средства до стотинка и с лихвите, като си отделя от залъка. Когато всичко стане по-скъпо, хората ще започнат да ядат по-малко качествени храни, да си купуват по-малко дрехи и техника и по този начин чрез ограничения ще “върнат”, така да се каже, парите на своите господари.

От друга страна нашите управници отсега потриват ръце как ще харчат тези пари в името на народа, за да се възстанови той от мерките и ограниченията на бизнеса, които самите те му наложиха. Затова и го пазят в тайна, да не би да се развали далаверата. Но защо и от “Възраждане” се правят, че не разбират каква е целта на мероприятието? Да не би и те да разчитат на тези пари? Или пък просто са пропуснали статията на Димчо Димов? Затова и правим това видео, за да може тази гледна точка да не се пропуска и да се има предвид по време на срещата в петък с премиера Кирил Петков.

Целия текст можете да чуете в това видео:

Цялата статия можете да прочетете на сайта “От извора” тук.

Топ имyнoлoг от Изpaел критикува пaндeмичнитe мepки в отворено писмо

Американски военен доклад твърди, че Covid-19 е създаден от финансирана от САЩ програма в Ухан

Подозират Антъни Фаучи в укриване на данни за произхода на COVID

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

Как да оцелеем пандемията и мерките

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

Резонанс: Мистерията и науката за повишаване на имунитета на човешкото тяло

Как да оцелеем пандемията и мерките

На ръба на смъртта германка се възстановява от Covid, след като рецитира две чудотворни фрази

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

Резонанс: Мистерията и науката за повишаване на имунитета на човешкото тяло

Радио-тайната на ДНК (+Видео)

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Димчо Димов: 12 млрд. са причината да не падне Зеленият сертификат! – Паралел 42

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!