Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Kакво правят тези полицаи когато не са строени пред парламента? – доста добре показа каква ще е така желаната "промяна"

Вили Ненов, фейсбук

Открийте разликите с управлението на ГЕРБ! Има само една, няма татуирани и брадати! Гледам протеста и за пореден път се изумявам колко полиция има в тая държава. Логично си задавам въпроса, а какво правят тези полицаи когато не са строени пред парламента? Така като ги гледам би трябвало да няма нито едно престъпление и да спим на отключени врати, както преди 40 години. Вместо това бият, изнасилват и грабят хората по малките населени места и няма кой да им помогне! Да изпратят във всяко село по един и пак ще им останат за охрана на парламента, а не само да взимат заплати. И всъщност кого пазят?

Г-н Премиера нали беше демократично избран, нали ходеше по протестите и знае как! Защо сега се държи по същия начин както ГЕРБ и се прави, че няма проблем?

Проблем има и то огромен, породен от неадекватните мерки! За пореден път се вижда как Заразата се поражда от властта! Лишават стотици хиляди хора от правото на работа и доходи. Искам да попитам хората които налагат тези мерки, взимат ли си заплатите през тези две години и знаят ли какво е да останеш без приход или да имаш спад в оборота между 60 и 90% и да се опитваш да оцелее и да запазиш бизнеса и хората на които даваш заплати и които имат семейства?

Явно не ги интересува! Те даже си гласуват повишения! А всъщност техните заплати идват от репресирания бизнес! Какво толкова не разбраха, защо протестират хората? А за правото на личен избор да не говорим!

Todor Penchev

Интересно ми е защо историята се повтаря?

Изведнъж, когато хората искат да говорят с министъра, той веднага бива карантиниран както и цялата му свита, а парламента остава кажи-речи неработещ.

По едно друго правителство и по едно друго време, когато хората искаха да говорят с управляващия, той си подаваше оставката, излизаше в отпуск и късаше минискуси...

Какъвто и да е протеста, крив или прав, той доста добре показа каква ще е така желаната от нас "промяна".

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Kакво правят тези полицаи когато не са строени пред парламента?

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!