Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кой е Александър Бойчев - пиарът от ПП, който крещя на Виктор Николаев? (ВИДЕО)

Кой е Александър Бойчев - пиарът от ПП, който крещя на Виктор Николаев? (ВИДЕО)

Пиарът на парламентарната група на "Продължаваме промяната" предизвика скандал в медийните среди, след като си изпусна нервите и си позволи да крещи на водещите на сутрешния блок в Нова телевизия Виктор Николаев и Мирослава Иванова. Поводът за агресивното поведение на Александър Бойчев стана твърдението, че шефът на групата Андрей Гюров е заразил парламентарния председател Никола Минчев с ковид, като всъщност информацията дойде не от кого да е, а от първата депутатка на ГЕРБ Десислава Атанасова още във вторник сутринта. 

„Промяната“ се уплаши да не стане ИСТИНСКА Промяна

Вижте как въодушевено полицията брани „Промяната“ от желанието на народа за ИСТИНСКА Промяна

Бойчев се нахвърли срещу журналистите, като ги обвини, че разпространяват фалшиви новини. А на въпросите им кога точно е бил взет и от кого тестът на Минчев, позитивирал след заседанието на КСНС, бившият им колега ги скастри с думите, че нямали право да искат медицинска информация. Самите депутати пък не били лаборанти: 

"Това, което правите, г-н Николаев, това, което вие правите в момента, е абсолютно недопустимо! Депутатите не са лаборанти. Вие задавате въпроси на депутати от ПП, които не са компетентни по темата", заяви Бойчев, но бе париран от Виктор с думите: "Имам право да задам този въпрос, който аз реша. Въпросите съществуват в момента на тяхното задаване. При цялото ми уважение, ще трябва да свикнете да ви задават въпроси", посъветва Николаев новия пиар". 

Кой всъщност е Бойчев? 

Александър Бойчев е дългогодишен журналист с икономическа и дигитална насоченост. Той е един от създателите на култовото в близкото минало списание PC Mania, а впоследствие работи в .net, няколко издания на Иво-Прокопиевата "Икономедия", а след това - в Би Ти Ви групата. 

Бойчев е и говорител на световната TED поредица от конференции, организирани от частната фондация Саплинг, в която разказва с голяма страст за професията си. Самият премиер Кирил Петков също е гост на платформата няколко пъти през годините. 

Журналистът е познат в гилдията, но днес след държанието си спрямо Николаев и Иванова си спечели куп критики именно от нея. А мнозина му напомниха, че прехвърлянето "от другата страна на барикадата" и превръщането на журналист в пиар също се нуждае от допълнителна квалификация и набиране на умения, особено в политическата сфера. 

Случката нажежи социалната мрежа и провокира лавина от негативни коментари. Възмущението си във Фейсбук изразиха журналисти и политици. Венци Мицов, Асен Генов, Полина Паунова, Бояна Бозаджиева, Цветелина Узунова, Бойко Ноев, Любомир Аламанов и много други са сред посъветвалите Бойчев поне да се извини, ако не и да напусне. 

Американски военен доклад твърди, че Covid-19 е създаден от финансирана от САЩ програма в Ухан

Подозират Антъни Фаучи в укриване на данни за произхода на COVID

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

Как да оцелеем пандемията и мерките

На ръба на смъртта германка се възстановява от Covid, след като рецитира две чудотворни фрази

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

Резонанс: Мистерията и науката за повишаване на имунитета на човешкото тяло

Радио-тайната на ДНК (+Видео)

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Кой е Александър Бойчев - пиарът от ПП, който крещя на Виктор Николаев? (ВИДЕО) - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!