Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Очевидно е, че курсът ни в международните отношения е гибелен курс за България

Само първосигналните и немислещите хора се подлъгаха да скочат срещу становището на мнистъра на отбраната Янев, който в прав текст изрази несъгласието си за разполагане на въоръжени сили на НАТО на територията на България. Дори премиерът Петков прибързано определи това становище като лично мнение на генерал Янев, което много разочарова не само мен. Напрежението между Русия и Украйна, подклаждано от САЩ, НАТО и ЕС е твърде опасно за България не само по причиина на географската ни близост с конфликтната зона. И без да разполагаме войски на НАТО, ние отдавна сме цел на руските ракети и едва ли НАТО може да ни защити от стратегически и тактически удари. Това го знаят и децата. И децата питат какво търсим ние в един такъв конфликт? Какви интереси имаме, за да демонстрираме такъв тъпанарски стремеж да ни унищожат? Въоръжените ни сили са под санитарния минимум и не биха могли да бъдат полезни на новите ни съюзници в една война с бившите ни съюзници. Очевидно е, че курсът ни в международните отношения е гибелен курс за България. Генерал Янев не изразява лично мнение. Генерал Янев изразява мнението на милиони българи. А мълчанието на държавния глава и главнокомандващ въоръжените сили на България означава много. Понякога се налага и да мислим, нали така? Въпреки идиотщините на разни АлЙовци, евроатлантически кретени, ГЕРБопитеци и техните ортаци. Препоръчвам на тези идиоти да прелистят учебника по история на третата българска държава.

Любо Кольовски

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!