Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Виктор Орбан: Германия тръгна срещу семейството и християнството, ние вече не сме с тях!

Виктор Орбан е категоричен, че ще следва принципите си докрай!

Да следва принципите си докрай, каквото и да му коства това, се зарече за пореден път Виктор Орбан. Унгарският премиер без никакво колебание и страх заяви, че държавата му вече не играе в един отбор с Германия. Нещо повече – заема коренно различна позиция.

Виктор Орбан се разграничи официално от политиката на Германия

Орбан сподели, че през годините е бил близък с германския канцлер Ангела Меркел и дори я е убеждавал да не напуска поста си. От известно време насам обаче той вижда, че Германия е тръгнала по лош за цяла Европа път – този, приветстващ мирацията и особеностите на пола.

„Унгария и други страни от Европа държим и ще продължим да държим на изконните християнски ценности, морал и семейство. Със съжаление констатирам, че тези неща вече не са приоритет за Германия.

Това е много жалко, но още по-вредно, защото на практика, те започват една гибелна война срещу християнството и най-святите за всички нас неща. Няма да стоим и да гледаме това безумие“, категоричен е Виктор Орбан.

Той предвижда все по-дълбоки и сериозни разриви в политиките на Унгария и Германия като заяви това в статия за германския Билд.

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЗАКОНИТЕ ЗА ЛЕГАЛИЗИРАНЕ НА ЗЛОТО

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

Източник/ци: Виктор Орбан: Германия тръгна срещу семейството и християнството, ние вече не сме с тях! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!