Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ПП вече не е партия на президента, а на кръга "Сорос" и американците. Румен Радев подготвя ляв проект?!

"Продължаваме промяната" вече не е партия на президента, а на кръга "Сорос" и американците, става ясно от дистанцирането на Румен Радев от реденето на кабинета след срещата на Кирил Петков и Асен Василев с Корнелия Нинова и Румен Овчаров на "Позитано"20.
 
Според източници от вътрешната опозиция в БСП Румен Радев подготвял ляв проект, с който на предсрочните избори през пролетта да извади БСП от властта.
 
Корнелия Нинова обяви война на президента с оставката си преди балотажа, а със срещата на "Позитано"20 го отстрани от реденето на правителството. 
 
Това всъщност обслужва Румен Радев, който ще се дистанцира от правителството и няма да инкасира негативи от управлението. 
 
Николай Копринков, съветник на президента, вече се е заел с организирането на структурите на пропрезидентския ляв проект.
 
Лидерите на вътрешната опозиция в БСП Кирил Добрев и Весела Лечева, както и кръгът на Георги Гергов, официално няма да се включат в проекта, но Николай Копринков ще получи подкрепа от структурите на БСП, в които имат влияние.
 
Целта на президента е, ако се стигне до предсрочни избори през пролетта, новият ляв проект да е партньор на "Продължаваме промяната", а БСП да е извън властта, коментираха от вътрешната опозиция в БСП.
 
bgsniper.com 

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: ПП вече не е партия на президента, а на кръга "Сорос" и американците. Румен Радев подготвя ляв проект?!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!