Ако имаше избори, Тръмп бие Байдън в щатите, в които загуби през 2020

/Поглед.инфо/ Съобщава се, че бившият президент на САЩ Доналд Тръмп прави сондажи, за да определи колко е вероятно той да спечели изборен реванш срещу президента Джо Байдън, ако двамата се опитат отново да го повторят през 2024 г.

Екипът на Тръмп се фокусира върху петте щата, които той загуби от Байдън през 2020 г.: Аризона, Джорджия, Мичиган, Пенсилвания и Уисконсин, според анкети, проведени от Fabrizio, Lee & Associates и получени от Politico във вторник.

Спечелването на тези щати лесно ще му даде победата в Избирателната колегия, която му се изплъзва през 2020 г.

Неотдавнашно проучване, проведено от Fabrizio, Lee & Associates в неделя, показа, че Тръмп е водещ във всичките пет суинг щата, с особено силни маржове в Мичиган и Уисконсин.

Освен в Джорджия, неговата преднина се е запазила дори извън границите на грешката, а числата му се покачиха значително през последните седмици, тъй като избирателите изглежда са загубили ентусиазма, който може би някога са имали към президента Байдън.

Тръмп води Байдън в Мичиган с 12 точки и Уисконсин с 10, докато в същото време би водил с осем точки напред в Аризона, шест в Пенсилвания и с три в Джорджия, според данните, които ръководителят на анкетата, републиканецът Тони Фабрицио, потвърди към Политико.

„Тези нови данни ясно показват, че днес избирателите в тези пет ключови щата биха се радвали да върнат Тръмп в Белия дом и да изпратят Байдън да опакова багажа“, ликува Фабрицио. Той обаче не предостави данните от анкетата на изданието.

Анкетата също така установи, че Тръмп има „значително по-висок рейтинг на одобрение за работа“ от Байдън и предполага, че е „по-способен да се справи с множество ключови проблеми, тествани“ – въпроси, които включват осигуряване на контрол върху южната граница на САЩ, контрол на федералните разходи и данъци и няколко други.

Бившият президент беше положително с по-висок ранг във всички щати, с изключение на Джорджия, където представянето му беше различно.

Въпреки това, дори гласоподавателите в Джорджия бяха разделени по отношение на отношението си към инициативата на Байдън "Да строим обратно и по-добре", на която другите щати на бойното поле се противопоставиха със здравословна мярка.

Отношението на щата към инфраструктурния пакет на президента беше почти в безизходица, като Джорджия го одобри с едва един процент.

Допитването също не е единственото подготвително усилие на Тръмп да превземе сърцата и умовете на тези пет щата. Тръмп проведе четири митинга и подкрепи десетки кандидати, като даде да се разбере на поддръжниците си на основание, че шапката му остава на ринга, дори когато лицето му до голяма степен е изчезнало от националната политика.

Байдън обяви по-рано тази седмица, че и той планира да се кандидатира отново, кампания, която ще го направи най-старият президент в историята на САЩ.

Подобно усилие вероятно би изострило някои от негативните отговори, които той вече получава от електората, много от които са загрижени за психическата му годност за длъжност.

Превод: СМ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Ако имаше избори, Тръмп бие Байдън в щатите, в които загуби през 2020 - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!