СТАЛИНКА ИЗКРИСТАЛИЗИРА – Сталинка я направиха шеф на Световната банка, защото ГЕРБ в България перяха едни пари...

May be an image of 3 people and people standing
Комунисти

СТАЛИНКА ИЗКРИСТАЛИЗИРА

Веднъж баба ми ми каза, че крадец и лека жена винаги се изкушават. Без значение на какви постове си ги сложил, какъв е залогът и дали ще ги хванат. Природа, човещинка, така да се каже!

Сталинка /Кристалина/ Георгиева явно не е успяла да удържи положението и да не упражни....как да го кажа политкоректно - търговия с влияние /ако не бях толкова възпитана, щях направо да кажа - да краде/. Световната банка, където, да не се лъжем, са от мошеник нагоре, дори е потресена и иска разследване на скандала! А явно залогът е много голям, защото е намесен Китай и класация за икономика. Бледнее ми фантазията колко е захлебила Сталинка покрай китайското чудо!

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Сталинка, завършила какви ли не университети, като се започне от ВИИ "Карл Маркс" и се стигне до ХАРВАРД /!!!/ и Масачузетския технологичен институт, се прояви като типична герберастка. Както се казва, може да измъкнеш човек от село, ама селото от човек - никога! Гербоидното си иска да си краде и това си е! Па макар и в Световната банка!

Прехвалените кадри на ГЕРБ се оказаха калинки и тоталщета във всяко едно отношение. Еврокомисарите ни от ГЕРБ са пълна и завършена излагация като възможности, възпитание, култура и идентичност. Навсякъде името на България започва да става синоним на простотия, мафия, некомпетентност и крадливост.

Скандалът със Световната банка тепърва се разраства. И понеже звездите не ми говорят /все още!!!/, но пък разумът ми работи на макс, си мисля, че Сталинка я направиха шеф на Световната банка, защото ГЕРБ в България перяха едни пари - предимно от ЕС, но и от чужбина. Така да се каже, както беше казал полк. Николай Марков, ние се превърнахме в пералня. На мръсни пари! Затова и Сталинка е направена шеф на банката, като благодарност и имидж за тези, които перат тук парите на световните лидери. Сега вече тази роля не могат да я изпълняват и Сталинка излишна станА!

Не е било необходимо дори да й спретват компромат. Защото същността на човека винаги се разкрива и изкристализира. А когато си некадърен и крадлив, това винаги излиза наяве. Затова и кукловодите предпочитат такива хора - тях винаги ги държат. И винаги могат да ги изхвърлят като употребена тоалетна хартия. Което и се случва в момента със Сталинка!

И е въпрос на време, кога ще се обърнат към главният перач на територията да му поискат сметката......

Елена Гунчева, Facebook

Голям международен скандал с България: Кристалина Георгиева и Симеон Дянков са оказвали натиск в полза на комунистически Китай

Комунисти подкрепят комунисти

Кристалина Георгиева е била вербувана за агент на Държавна сигурност през 1987 г., твърди швейцарският журналист Ив Клюгеман в статия, публикувана в изданието "Форин полиси" – Институт за външнополитически изследвания (Foreign Policy Research Institute). Статията на Кугелман е озаглавена "Голям гаф в ООН избегнат на косъм", а самият автор твърди, че тя е резултат на многомесечно проучване. Тези "тъмни страници", посочва швейцарският журналист, се отнасят както до миналото на Георгиева още по времето на бившия комунистически режим, така и до семейните й връзки след това с бизнес конгломерата "Мултигруп", който според бивши американски посланици в София "някога беше доайенът на българската организирана престъпност". Кугелман е разговарял с назовани и неназовани (по тяхно желание) хора в България, които добре познавали Георгиева, и според които тя е била информатор на комунистическите секретни служби по времето на бившия режим - обвинение, което тя категорично отрича.

Той обаче отбелязва, че самият Борисов, издигайки кандидатурата й, е признал, че тя "има досие" - познат в България термин, отнасящ се до бивши информатори на всесилната някога Държавна сигурност.
Швейцарски журналист разследва Кристалина Георгиева | Днес.dir.bg
Швейцарски журналист твърди, че Кристалина Георгиева е агент на ДС | Клуб 'Z'

Велизар Енчев: Кристалина Георгиева е агент на ДС и ЦРУ

"Симеон е издънка на комунизма, отроче на седмичната ясла", каза родният баща на Симеон Дянков - Денчо Дянков пред TV7. "Майка му е комунист още от първи курс в университета и е член на партията. Вторият му баща е преподавател по КПСС, разказа той." Бащата на Дянков: Симеон е издънка на комунизма

Защо Западът не разреши да бъдат съдени комунистите [Видео]

Комунистите са хората на Запада

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!