Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Американските военни не могат да се подчинят на Байдън, те не го искат!

В Китай са отпечатани 1,5 милиона фалшиви избирателни бюлетини и  бюлетини продължават да идват

Заклеймяващ доклад на Сената разкрива ВСИЧКИ финансови връзки на Байдън с комунистически Китай - никакъв Байдън не може да бъде президент (budnaera.com)

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Саймън Паркс от Лондон

1. Делото на Тексас не беше за измама, а за това дали американците се третират справедливо. То всъщност не засяга аспекта на измамата!

Необразованите алтернативни медии представиха нещата така, че делото на Тексас е всичко което е в ход. Съдебният процес в Тексас промени играта и изплаши до смърт демократите.

Американските военни не могат да се подчинят на Байдън, те не го искат!

Трябва да се проучат всички легални варианти и да се работи чрез тях, преди да стигнем до времето, когато хората излязат на улицата и не могат да ги контролират, тогава Тръмп хвърля последния си коз – извънредно положение.

Щатските законодателни органи имат повече власт, отколкото те знаят и Тръмп им дава време да разберат идеята. За Тексас е по-добре да представи случая, когато щатите са гласували вече за Байдън, тогава има щети! Никой не се съмнява, че Белите шапки имат пълен контрол!

Официалните думи, идващи от военните, от белите шапки е „задръжте така“. Има много работа в съдилищата, преди да се изиграе последната част.

2. Сидни Пауъл все още не е била свидетел – това е важно! (Т.е., съдебната битка е в подготвителен стадий)

3. Камала Харис не е подала оставка от Сената, не е дала креслото си в Сената! Това означава, че тя не е сигурна къде отива. Самият факт, че тя държи креслото, ви казва, че те са по-уплашени от моята публика.

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Нещата към 12.12.2020 - Борбата за планетата Земя! (bgprevedi.com)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!