Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Заклеймяващ доклад на Сената разкрива ВСИЧКИ финансови връзки на Байдън с комунистически Китай - никакъв Байдън не може да бъде президент

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Всичките тези „слухове“ и „твърдения“ през последните няколко години, обвързващи семейство Байдън с комунистически Китай?

Всичките твърдения по време на тазгодишния президентски изборен цикъл, че Джо Байдън просто не може да бъде президент, защото е изцяло компрометиран и притежаван от Китай?

Непосредствените предизборни разкрития относно финансовите сделки на Хънтър Байдън - благодарение на баща му - сключени с комунистически китайски „бизнес“ субекти?

Да, всичко това се оказа точно и вярно, и заклеймяващ нов доклад на Сената от Комисиите за вътрешна сигурност и финанси излага всички подробности.

Накратко, всичко това означава, че няма начин Америка да позволи на Джо Байдън да се изкачи до Белия дом, защото ако го направи, Китай ще направи толкова много военен, технологичен и икономически напредък в страната ни, че вече няма да има наваксване или връщане назад.

Според сегменти от доклада, публикуван в Twitter от независимия журналист Кайл Бекер:

[Хънтър] Байдън и [бизнес партньор Девън] Арчър намират желаещи китайски партньори, свързани с комунистическия режим. Тяхната работа започва още през 2009 г., със създаването на Rosemont Seneca Partners с [Chris] Хайнц, доведен син на държавния секретар Джон Кери. След това, няколко години по-късно, Байдън и Арчър сформират BHR с Bohai Capital и получават одобрение за лиценз за бизнес в Китай малко след като Байдън посещава Китай с баща си, вицепрезидента Байдън.

Обърнете внимание на датата: 2009. Кога Барак Обама и Джо Байдън влязоха в длъжност? 2009 г.

Докладът продължава:

Записите, придобити от комитетите, показват последователни, значителни и обширни финансови връзки сред и между Хънтър Байдън, [чичо] Джеймс Байдън, [съпругата на Джеймс] Сара Байдън, Девън Арчър и китайски граждани, свързани с комунистическия режим и [Народната освободителна армия] ], както и други чуждестранни граждани със съмнителен произход. Тези връзки и огромните суми пари, прехвърлени сред и между тях, не само пораждат опасения за конфликт на интереси, но и за криминални финансови проблеми, контраразузнаване и изнудване.

Докладът на комисиите идва на фона на чисто нови разкрития, благодарение на Такър Карлсън от Fox News, че има много по-голямо участие между американската дълбока държава (медии, политически естаблишмънт на двете партии, Уолстрийт) и Китай, отколкото някога сме знаели.

В един сегмент тази седмица Карлсън пусна видео клипове на Ди Донгшенг, асоцииран декан на Училището по международни изследвания към университета Ренмин в Пекин, който се похвали пред публика по време на телевизионно предаване, че Китай успял да „заблуди САЩ“ чрез мрежа от връзки на най-високо ниво в американското правителство и бизнес лидери на Уолстрийт.

„Оказа се, че много от точно тези хора, които толкова истерично крещяха за Русия, са правили точно това, за което твърдяха, че осъждат. Те са работили за нашия главен световен съперник, правителството на Китай“, каза Карлсън в монолога си в понеделник.

„Руската измама на практика беше отклоняване [на вниманието]. Тя скри нещо, което изобщо не бе измама, а нещо реално и заплашващо всички нас. Ще прекараме близкото бъдеще в докладване на връзката между политическите и финансовите елити на Америка с комунистическото правителство на Китай, което направи много от тях много богати“, добави той, преди да пусне видеото.

„Администрацията на Тръмп е в търговска война с нас, така че защо не можем да се справим с администрацията на Тръмп? Защо между 1992 и 2016 г. Китай и САЩ можеха да уреждат всякакви въпроси? Без значение с какви кризи се сблъсквахме ... нещата бяха решени за нула време ... Оправяхме всичко за два месеца“, казва професорът в лекцията си на 28 ноември във видео, което бързо беше изтеглено от китайските социални медии (което ни казва много).

"Каква е причината? Тук ще хвърля нещо може би малко взривоопасно. Просто защото имаме хора на върха. На върха на основния вътрешен кръг на властта и влиянието на Америка имаме наши стари приятели“, отбелязва още Донгшенг.

„Това е толкова близо до димящото оръжие, колкото някога сме виждали“, каза Карлсън на зрителите, като продължи, отбелязвайки думите на професора, „администрацията на Обама беше лесна за манипулиране“.

„Китайците имаха много приятели сред хората на Обама. Проблемът дойде, когато беше избран Доналд Тръмп. След това, казва той, всичко се промени“, отбеляза Карлсон, пускайки поредния клип от видеото.

„За последните 30 години, 40 години, ние използвахме основната сила на Съединените щати ... От 70-те години Уолстрийт има много силно влияние върху вътрешните и външните работи на Съединените щати, така че имахме канал, на който да разчитаме” - казва Ди Донгшенг. "Но проблемът е, че след 2008 г. статутът на Уолстрийт спадна и по-важното е, че след 2016 г. Уолстрийт не може да се справи с Тръмп."

След това Ди обсъжда семейството на Байдън. След като дава да се разбере, че „старите приятели на Китай“ не са в състояние да „се справят с Тръмп“, той предполага, че Пекин сега е щастлив, че изглежда Джо Байдън да е спечелил президентството.

„Но сега виждаме, че Байдън беше избран. Традиционният елит, политическият елит, естаблишмънтът, те са много близо до Уолстрийт“, казва Ди Донгшенг, намеквайки сериозна за дълбоките финансови връзки между Хънтър Байдън и китайското правителство.

"Ди отбелязва, тъй като китайците обръщат голямо внимание на това, което казваме тук, Доналд Тръмп се оплака от Хънтър Байдън и връзките му с китайското правителство", уточни Карлсън. „Така че сега знаете защо не ви беше позволено да говорите за лаптопа на Хънтър Байдън и защо големият бизнес се обедини, за да потисне тази история: Защото те бяха замесени в нея.“

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.distributednews.com/481639.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!