Следвайте "Буднаера" в Телеграм

В Китай са отпечатани 1,5 милиона фалшиви избирателни бюлетини и  бюлетини продължават да идват

1,5 млн поддельных бюллетеней для выборов в США напечатали в Китае. Адвокаты говорят, что бюллетени продолжают поступать

Сидни Пауъл, бивш прокурор на Тексас. The Epoch Times

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Айлин Лай

Сидни Пауъл, бивш прокурор на Тексас. The Epoch Times

Адвокатите Сидни Пауъл и Лин Ууд повдигнаха въпроса за фалшивите бюлетини от Китай. В интервю за NTD Сидни Пауъл потвърди, че е събрала доказателства.

 „Гледахме видеоклип на някой, който поръчва бюлетини от Китай. Имаме доказателства, че се получават значителен брой бюлетини. Има и свидетел, който потвърждава, че продължават да пристигат, защото възнамеряват да използват фалшиви бюлетини по време на следващите избори или в случай, че са необходими по време на преброяването. Така че това не е спряло” - каза Пауъл.

Пауъл продължи, че са получили и видеозаписи на бюлетини, пренасяни през американо-мексиканската граница.

Бивш вътрешен човек на ККП съобщава за 1,5 милиона фалшиви бюлетини от Китай

На 5 декември новинарският сайт The Gateway Pundit съобщи, че китайският дисидентски аристократ Yi Qiwei (И Чиуей / Винес А. Олервидес) е заснел тайно видео, показващо Китай, отпечатващ фалшиви бюлетини за три щати: Мисисипи, Флорида и Северна Каролина, по 500 000 месечно.

Yi Qiwei  - бивш вътрешен човек на Китайската комунистическа партия (ККП) и потомък на последния император на династията Чинг (Qing). Дядо му е бил старши член на Централното бюро за сигурност на ЦК на ККП. Баща му е бил старши изпълнителен директор в банковата индустрия, през 2016 г. е арестуван по време на антикорупционна кампания на Си Дзинпин, след което умира в затвора.

И Цивэй, представитель компартии Китая в третьем поколении. Фото предоставил И Цивэй

Yi Qiwei, трето поколение в Китайската комунистическа партия. Снимката е предоставена от Yi Qiwei. The Epoch Times

На 23 ноември тайвански медии, позовавайки се на свой източник, съобщиха, че в провинция Гуангдонг има подземен завод, специализиран във фалшифициране на фактури и отчети. От юли тази година този завод отпечатва по 500 000 фалшиви американски бюлетини на месец.

В интернет се разпространи запис от разговор между двама китайци: един от мъжете разговаря със собственика на фабриката за това как да се фалшифицират американски бюлетини.

Собственикът на фабриката заявява, че има оригинални шаблони за бюлетини, предоставени от „предишен клиент“. Според него заповедта е дошла от Пекин, а другата страна настоява готовите бюлетини да не се изпращат директно до САЩ, а да се изпращат на партиди до Канада и Мексико под прикритието на лекарства, лични писма и търговски продукти.

Gateway Pundit потвърди, че лицето, което е предоставило видеото, е Yi Qiwei, член на Китайската комунистическа партия.

На 9 ноември Yi Qiwei туитва:

„Печатницата в Гуангдонг [Китай] помогна за отпечатването на фалшиви бюлетини, изпратени до Канада и Мексико с медицински консумативи между август и октомври 2020 г., след което стигнаха до Съединените щати.“

„Като информатор в това видео и човек, който има съвест и вяра в Бог, и който се опитва да разкрие намесата на Китай в изборите на САЩ, ще предоставя допълнителна информация, за да докажа, че тези избори са лъжа!“ - пише Yi Qiwei, ретуитвайки публикацията на The Gateway Pundit за телефонен разговор със собственика на подземната фабрика.

Yi Qiwei каза, че по-рано тази година САЩ са конфискували голям брой фалшиви шофьорски книжки и документи от Китай, което също е свързано с фалшивите бюлетини. През август уебсайтът на VOA съобщава, че през последните 20 месеца американските правоохранителни органи са прихванали над 130 000 фалшиви лични документи в цялата страна, внесени от Китай.

„Тъй като за всяка бюлетина е нужна лична карта за гласуване“, пояснява Yi Qiwei.

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Источник: The Epoch Times

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: 1,5 млн поддельных бюллетеней для выборов в США напечатали в Китае. Адвокаты говорят, что бюллетени продолжают поступать (epochtimes.ru)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!