Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Топ американски служители осъждат ККП за заплахата й за свободния свят (Част 3)

Робърт Спалдинг, китайски експерт и пенсиониран бригаден генерал от ВВС на САЩ

Топ лидери на САЩ осъждат ККП за заплахата й за свободния свят (Част 2)

Топ лидери на САЩ осъждат ККП за заплахата й за свободния свят (Част 1)

(Minghui.org) Към средата на октомври коронавирусът е заразил над 40 милиона души и е убил повече от един милион по целия свят. Подобно на много други западни страни, Съединените щати бяха събудени от дезинформацията и лъжите на Китайската комунистическа партия (ККП) и започнаха да прекрояват стратегията си по отношение на Китай.

От бившия кмет на Ню Йорк Руди Джулиани до пенсионирания бригаден генерал от ВВС на САЩ Робърт Спалдинг и Сам Браунбак, посланик на САЩ за международна религиозна свобода, служителите са съгласни, че ККП е водила политическа война с международната общност и че западното общество трябва да действа и да спре тоталитарната експанзия на ККП.

Бивш кмет на Ню Йорк: Противодействие на „ККП вируса“

Руди Джулиани, бивш кмет на Ню Йорк

Бившият кмет на Ню Йорк Руди Джулиани заяви на 6 октомври, че ККП умишлено държи границата отворена, за да максимизира загубите в света, свързани с коронавируса.

Същия ден той нарече коронавируса „ККП вирус“ в Twitter. По време на неотдавнашно интервю той обясни, че използването на термина "ККП вирус" ще помогне да се накара комунистическия режим да отговаря за пандемията. „Когато затвориха Китай, те знаеха колко опасно е това. И искаха да се уверят, че останалият свят е ощетен толкова, колкото и Китай. Това е напълно презряно нещо. Човек дори може да го сметне за акт на война“, добави той.

Той каза, че ККП е различна от китайците, които самите също са жертва на режима. „Мислех, че би било много по-добре да го наречем ККП вирус, защото това не е китайският народ ... По-голямата част от китайците си нямат и представа. Те дори станаха жертви на това. Те са толкова жертви, колкото и ние“, обясни Джулиани.

Пенсиониран генерал на ВВС: Това е политическа война

Робърт Спалдинг, китайски експерт и пенсиониран бригаден генерал от ВВС на САЩ

Пенсионираният бригаден генерал от ВВС на САЩ Робърт Спалдинг заяви, че ККП е започнала политическа война срещу САЩ заради собствените си интереси.

През октомври 2019 г. Спалдинг публикува книга със заглавие „Стелт война: Как Китай ни завзе, докато американският елит спеше”. „Медиите често предполагат, че Русия представлява най-голямата заплаха за националната сигурност на Америка, но реалната опасност се крие по-далеч на Изток ... Китай води война на шест фронта с американската икономика, военни, дипломация, технологии, образование и инфраструктура - и печели“, пише той в книгата си.

С новото развитие през последните няколко месеца, Спалдинг забелязва, че ККП се възползва от социалните медии. „Използване на съвременните технологии за контрол на сценария за социално, политическо и икономическо влияние. Това наистина е страхотно военно оръжие“, обяснява той.

Например, докато ККП забранява Facebook и Twitter в Китай, тя разширява своето влияние върху свободния свят чрез WeChat и TikTok. Когато международната общност предприе действия срещу ККП, ККП реагира лицемерно. „Китайската комунистическа партия е напълно двулична и казва: „Хей, защо блокирате WeChat и TikTok“, когато те правят точно това зад Голямата Файъруол, прекарвайки много време в преговори с Народната освободителна армия“, добавя Спалдинг.

Посланик на международната религиозна свобода: Това е най-големият нарушител на човешките права

Сам Браунбек е посланик на САЩ за международна религиозна свобода от февруари 2018 г.

Сам Браунбак, посланик на САЩ за международна религиозна свобода, подчерта значението на човечеството в скорошна своя статия със заглавие „Човечеството ще спечели битката за религиозна свобода - Ето защо“.

„Водени от съвестта и добротата, хората излъчват през цялото време благодат, понякога с прости, неподправени усмивки, а друг път с дара на любовта“, пише той, „Човечеството е причината религиозната свобода винаги да печели срещу правителствата и недържавните участници, стремящи се да го репресират и контролират."

В скорошно интервю той обясни, че е вродена природа на човека да има достойна свобода. „Искаме да бъдем свободни и просто няма правителство, което за продължителен период от време да може да ни потисне. Това, което видяхме да се случва наскоро, със сигурност през последните няколко десетилетия, е наистина правителствата да ограничават тези човешки права и човешкото достойнство, особено върху религиозната свобода“, добавя той.

Такъв пример е ККП. Той каза, че Китай воюва с вярата, насочвайки се към групи като тибетските будисти, уйгурите и практикуващите Фалун Гонг. „В продължение на години светът си затваря очите за това, което Фалун Гонг казва за събирането на органи“, отбелязва той, като добавя, че сега има многобройни доклади, които потвърждават съществуването на принудително събиране на органи.

Той призова за повече подкрепа на религиозната вяра. „Комунистическата партия, комунизмът като философия, има проблеми с вярата от самото си начало. Вярата е винаги преследвана", обяснява той." Ако не се противопоставите на побойниците, те просто ще продължават да идват."

Той каза, че има много неща, които лично можем да направим по този въпрос. „Надявам се хората наистина да се ангажират с тази тема в личен план, да направят нещо, за да се осведомят и да се застъпят пред своите избрани представители и пред хората, които са около тях, за да пишат и те за това, защото проектите за човешки права по света са в упадък през последните 20 до 25 години“, заключава той.

Топ лидери на САЩ осъждат ККП за заплахата й за свободния свят (Част 2)

Топ лидери на САЩ осъждат ККП за заплахата й за свободния свят (Част 1)

Chinese version available

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://en.minghui.org/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!