Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Американски военни: Бъдеща война с Русия и Китай ще бъде мълниеносна и изключително смъртоносна

САЩ: Трябва ни трета световна война, за да излезем от кризата!

Да не забравяме: САЩ наложиха комунизма на света

САЩ са разпалили 201 от 248-те военни конфликта след края на ВСВ
American Journal of Public Health
публикува доклад, изследващ всички въоръжени конфликти, избухнали след края на Втората световна война до днес...

Джими Картър: САЩ е най-големия подпалвач на войни

Военните смятат, че през следващите десетилетия войните ще са коренно различни от тези, който са се водили през последните 25 години.

За да си представим войната на бъдещето, на първо място е необходимо да си припомним войните от далечното минало, с водещ до вцепеняване масиран артилерийски огън и безмилостни атаки на вражеските войници.

След това, можете да ускорите мислената кинохроника и да си представите наземна война с използването на системи с изкуствен интелект и прецизно насочвани боеприпаси на големи стратегически пространства, където всичко се случва със скоростта на интернет.

Над това днес работи военното ръководство, за да подготви американските въоръжени сили за възпиране и поразяване на враговете на Америка през следващите десетилетия.

Америка е изправена пред екзистенциални заплахи от „съвременни национални държави, които достатъчно агресивно се противопостават във военната сфера“, каза заместник-началникът на генералния щаб на сухопътните войски генерал-лейтенант Джоузеф Андерсън, говорейки по време на годишната среща на Асоциацията на военните във Вашингтон във вторник: „Кой действа по този начин? Русия.“

Освен това нарастваща заплаха представлява Китай, който все още не е в състояние да обезпечи военно присъствие в световен мащаб.

Но заедно тези две държави могат да мобилизират огромни по численост въоръжени сили, добре оборудвани с нови технологии – принуждавайки Пентагона да мисли за подготовката за „военни действия в такива мащаби, с които американската армия не се е сблъсквала от времената в Корея“, заяви заместникът на Андерсън генерал-майор Уилям Хикс.

„Обичайният конфликта в близко бъдеще ще е мълниеносен и изключително смъртоносен. А ние дори нямаме хронометър, „- каза той.

Под това се разбира, че войните ще започват почти без никакво предупреждение, а пораженията на врага ще се нанасят по-бързо, отколкото при последните операции срещу тероризма.

Поради това армията трябва да вземе мерки за поддържане на силите в една висока степен на готовност и да е в състояние възможно най-бързо да попълва запасите.

Разработването на съгласуващ механизъм ще играе ключова роля в този процес, каза и.д. помощник – секретар по отбраната по технологии и логистика К. McFarland.

Новите оръжия и технически средства трябва да бъдат такива, че да могат лесно да се управляват. В бъдеща война войниците трябва да могат бързо да се научат да летят, да речем, на три различни модела хеликоптери, или лесно да превключват от управление на танковото оръдие на артилерийската установка.

„Как може да се намали времето за обучение на кадрите и научните изследвания? – казва тя.

– Като инженер аз мисля за използването на обикновен интерфейс – независимо от вида на хеликоптера, на който е необходимо да се изпълни задачата „.

Още по-революционно в битката ще бъде влиянието на изкуствения интелект и автономните системи.

„Събитията ще се променят със скоростта на светлината, на границата на човешките възможности – казва Хикс.

– Скоростта, с която машината може да взема решения в далечното бъдеще, ще надхвърли способността ни да контролираме ситуацията, като за целта ще се наложи изграждането на нови отношения между човек и машина“.

Всичко това, според него, коренно ще различава предстоящите десетилетия от последните 25 години.

http://www.defenseone.com/threats/2016/10/future-army/132105/

nepoznato.energetika-bg.com 

САЩ създадоха комунизма в Русия, а след това и в Китай, издигайки на власт Мао Дзедун, осъществил най-големия геноцид в историята (Видео)

САЩ наложиха комунизма на света

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Как САЩ създадоха КОМУНИЗМА - или за участието на капиталистите в революциите

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Трупащи се доказателства разкриват ужасяваща картина на убийства и осакатяване в Китай. Доклади от свидетели и китайски лекари показват, че хиляди практикуващи Фалун Гонг са били убити заради органите им, които се продават и трансплантират за огромна печалба в трансплантационния бизнес. Извършителите са служители на управляващата Китайска комунистическа партия (ККП), действащи в сътрудничество с хирурзи, затворнически власти и военни служители...

Комунистите са хората на Запада

Новият Световен Ред е КОМУНИЗЪМ: Австралийският конгрес разобличава Новия световен ред [Видео + Audio]

Ан Бресингтон подчертава, че Римският клуб, в който членуват Тед Търнър, Буш, Горбачов и общо взето всички, които дърпат конците, никога не се е отказвал от идеята за световно господство на КОМУНИЗМА...

"През 1987 г. Михаил Горбачов, също член на Римски клуб, каза: Вървим към Нов Световен Ред, светът на комунизма и никога няма да се върнем назад"

Отровните корени на комунизмаЧервената симфония (революцията под рентген)

Блестящото описание на коммунистическо-банкерския заговор, направено от един от непосредствените изпълнители на задачите в този заговор - Христиан Раковски...

Демокрация по американски: изкуство за манипулиране на хората в интерес на твърде ограничен кръг личности от световния елит (Напомня ли ви социализма? Може да не е случайно!)

ВИНАГИ И ПРИ ВСИЧКИ ОБСТОЯТЕЛСТВА се подчертаваше, че именно Русия и само Русия е основният стратегически противник на САЩ. Това звучеше много странно през 1998 г., когато Русия беше слаба както никога - а в същото време Китай ставаше все по-богат и по-силен. Независимо от това, НЕ !КОМУНИСТИЧЕСКИ! КИТАЙ, А ИМЕННО РУСИЯ се възприемаше в САЩ като основен враг...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!