Да ти спрат заплатата, откраднат компаниите и пратят в трудов лагер за подпис в петиция!

Много практикуващи Фалун Гонг сега упражняват своето законно право да съдят Джянг Земин за започване преследването на Фалун Гонг и за причиняването им на огромни страдания и щети през последните 16 години.

Г-н Zhai Jiaxiang (翟家祥)

Професия: инженер и основател на две компании
Родно място: Провинция Хунан

Главни факти: През януари 2000г. г-н Zhai подписва петиция в подкрепа на Фалун Гонг и затова е задържан девет месеца. През декември той е осъден да лежи 18 месеца в Трети лагер за принудителен труд в Хунан , защото властите решават, че е отговорен за подпомагане на протест на Фалун Гонг практикуващи в Пекин.

Така властите спират заплатата му, отнемат достъпа му до собствените му компании и му конфискуват акциите. В течение на две години акциите на фирмата му, които са стрували милиони, са иззети от него и са раздадени на други хора.

След като г-н Zhai е освободен от трудовия лагер , той и семейството му са под постоянно наблюдение. Понастоящем властите продължават да наблюдават г-н Zhai и да налагат ограничения на пътуванията му.

Предистория

През 1999 г. като лидер на Китайската комунистическа партия Джянг Земин надделява над останалите членове на Постоянния комитет на Политбюро и започва преследването на Фалун Гонг.

Преследването е довело до смъртта на много практикуващи Фалун Гонг. Повечето са били измъчвани за убежденията им и дори са били убивани заради органите им. Джянг Земин е пряко отговорен за започването и продължаването на бруталното преследване.

По негово лично нареждане Китайската комунистическа партия създава на 10 юни 1999 г. извънсъдебен орган за сигурност, "Управление 610". Тази организация има по-големи правомощия от полицията и съдебната система при изпълнение директивата на Джянг относно Фалун Гонг: да се съсипе репутацията им, да се унищожат финансово, да се изтребят физически.

Китайското законодателство позволява на гражданите да бъдат ищци по наказателни дела, поради което много практикуващи Фалун Гонг сега упражняват това право и подават жалби срещу престъпленията на бившия лидер.

Защо Фалун Гонг е преследван в Китай?

Сложната логика на преследването може да бъде разделена на четири елемента: 1). Параноичен диктаторски страх от стремглавия растеж на практиката Фалун Гонг...

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Трупащи се доказателства разкриват ужасяваща картина на убийства и осакатяване в Китай. Доклади от свидетели и китайски лекари показват, че хиляди практикуващи Фалун Гонг са били убити заради органите им, които се продават и трансплантират за огромна печалба в трансплантационния бизнес. Извършителите са служители на управляващата Китайска комунистическа партия (ККП), действащи в сътрудничество с хирурзи, затворнически власти и военни служители...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!