Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Дезертьор от КГБ: Русия окупира Аляска, готви война срещу САЩ?

Русия срещу САЩ

Дезертьор от КГБ твърди, че Русия е окупирала Аляска и се готви за военни действия срещу САЩ

САЩ и Русия делят една граница и това е на път да доведе до сериозен сблъсък. Според дезертьор от КГБ, избягал в Америка, руски военни части са окупирали един от островите край Аляска, които са владение на САЩ. Според различни източници, руската армия се появява в няколко малки градове с руско малцинство в Аляска.

Това са Keтчикан, Ситка и Уасила. Също така се твърди, че руски военни превозни средства вече циркулират из Аляска.

Това не е единственото място в Америка, където присъства руската армия. Руски командоси провеждат „обучение“ и във Форт Карсън, Колорадо Спрингс.

Много руснаци в Аляска са маскирани като цивилни и пребивават в няколко закрити военни бази в страната, или в изоставени мотели. Фактът, че преди дни страната предприе масирани военни учения, както и новопоявилата се информация за окупация на малки острови около Аляска, предизвикаха немалко вълнение отвъд океана.

Също така, това не е тайна, че някои от тези сили сътрудничат с DHS (Отдел за сигурност) от гледна точка на постигане на цели, чрез отвличане на влиятелни политици, които нямат намерение да си сътрудничат с Кремъл, пише mkd-news.com.

Няколко пъти се споменава колко са важни за Русия островите, които Обама й „подари“. Два от седемте са идеални за атаки над Аляска. Другите пет се използват, за да се блокира достъпа до военноморските сили на САЩ в и около Арктика.

А рибарите в Аляска казват, че руската армия, окупирали един от седемте острови.

Анатолий Голистин е дезертьор на КГБ, който избяга в САЩ, за да предупреди американците във връзка с плана на Русия за нападение срещу САЩ. Голистин се смята за един от първите, които са установили, че Русия планира нещо.

Според него, след като САЩ се превърна в стратегическа заплаха, дългосрочния план на Русия е връщане към Лениновата цел за колективно управление на нациите, като стъпка към глобалното управление.

За да постигне своята цел, Русия трябва да се обедини с Китай и да нападне САЩ и отвън и отвътре. /razkritia.com/

Не се заблуждавайте - Китай, Русия и САЩ работят заедно, за да предизвикат хаос - EricsonReport.com

Без САЩ комунизма нямаше да се роди

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Ротшилд твърдо решени да детронират САЩ и ЕС и да въздигнат Китай!

Шефът на Raiffeisenbank: САЩ ще се борят с Русия до последния европеец

САЩ: Трябва ни трета световна война, за да излезем от кризата!

Служител в АНС: Заради огромния си дълг, САЩ тласка Европа към война с Русия

САЩ са разпалили 201 от 248-те военни конфликта след края на ВСВ
American Journal of Public Health публикува доклад, изследващ всички въоръжени конфликти, избухнали след края на Втората световна война до днес...

Джими Картър: САЩ е най-големия подпалвач на войни

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!