Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Не се заблуждавайте - Китай, Русия и САЩ работят заедно, за да предизвикат хаос - EricsonReport.com

"Великата Измама": Как да се финансира комунизма, докато се имитира противопоставяне

...

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

САЩ, чрез Уол Стрийт, са финансирали комунистическите революции, както и оцеляването на комунистическите държави, следователно е невъзможно САЩ наистина да са срещу комунизма. Тогава защо наблюдаваме привидна борба на САЩ срещу комунизма? Фактически комунизмът е създаден като форма на управление за Новия световен ред, тоест за глобална употреба, не за локално облагодетелстване на групи от индивиди в отделни държави или групи от държави. Това бойкотира създаването на Новия световен ред и унифицираното управление на света под егидата на комунистическата идеология. Така комунистически държави, които не следват плана за създаване на този нов световен ред, се превръщат във врагове на "демокрацията", преднамерено заблуждаващ термин, използван да прикрие действителния процес на налагане на световен комунизъм. Ето как регионалният и национален комунизъм стават врагове на световния Комунизъм, също както и всички държави, които не го подкрепят и не са съгласни да се откажат от своя суверенитет. Ето защо наблюдаваме необяснимата привидно аберация, при която комунистически страни са финансирани и подпомагани, а страни които са се отказали от комунизма са атакувани.
А каква е истинската цел на Новият световен ред е друга тема и осветляването й едва ли ще е от полза дори и за тези които повярват, тъй като това е нещо, върху което човешките възможности нямат власт.

Новият Световен Ред е КОМУНИЗЪМ: Австралийският конгрес разобличава Новия световен ред [Видео + Audio]

Ан Бресингтон подчертава, че Римският клуб, в който членуват Тед Търнър, Буш, Горбачов и общо взето всички, които дърпат конците, никога не се е отказвал от идеята за световно господство на КОМУНИЗМА...

"През 1987 г. Михаил Горбачов, също член на Римски клуб, каза: Вървим към Нов Световен Ред, светът на комунизма и никога няма да се върнем назад"

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!