Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ротшилд твърдо решени да детронират САЩ и ЕС и да въздигнат Китай!

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред. Това, че беше извършена по такъв чудесен начин в Русия, е благодарение на еврейските мозъци и поради Еврейската неудовлетвореност и чрез Еврейско планиране. По същият начин, чрез същите Еврейски психически и физически сили, тази революция ще настъпи в целия свят.”

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

budha2.blog.bg
(със съкращения)

НA КАРТИЧКАТА ПО ДОЛУ ВИЖДАМЕ ОПИТ ЗА ДОБРА МАНИПУЛАЦИЯ ОТ worldtruth.tv/

Само 9 страни в света били останали без Ротшилдска централна банка: Русия, Китай, Исландия, Куба, Сирия, Иран, Венецуела, Северна Корея и Унгария!?

Само 9 страни в света били останали без Ротшилдска централна банка: Русия, Китай, Исландия, Куба, Сирия, Иран, Венецуела, Северна Корея и Унгария!?

China: The People’s Bank of China е на Ротшилд, Iran: The Central Bank of the Islamic Republic of Iran,е на Ротшилд, Iceland: Central Bank of Iceland е на Ротшилд, Central Bank of Cuba е притежание на Ротшилд, Central Bank of Russia е на Ротшилд и т. н.

Ротшилд ще вложат минимум $50млрд., за да създадат банка на Държавите от БРИКС, която да се конкурира със Световната банка. Петте държави-членки на БРИКС (Бразилия, Русия, Индия, Китай и ЮАР) проведоха може би най-историческата си среща, след която Русия и Китай заявиха, че е време да действат, а не само да сверяват позициите си, както правеха досега. БРИКС е основния конкурент на САЩ, НАТО и ЕС в битката за политическо и икономическо влияние във света. Именно това са двата фронта, който реално се борят за разпределение на влиянието си в глобален мащаб,след фалита на САЩ от раптилския банкерски елит. Ротшилд владеещи всички централни банки в света, препънаха сериозно ЕС, докато държавите от БРИКС не само не усетиха кризата, а дори отбелязват ръст. На срещата Русия и Китай са обсъдили и решили, че е време да противодействат на САЩ и открито заявиха амбициите си да ги детронират от мястото на световен лидер. Не веднъж Русия е осъждала политиката на САЩ, която се обосновава със завладявне на цели държави и техните ресурси с цел да се запълни американската икономика, която едвам смогва да покрие дълговете си.

Централната банка на China-Китай (собственост на Ротшилд) е откупила голям дял от дълговете на САЩ, които в цялост надхвърля $16 трилиона, което е повече от 100% от брутния вътрешен продукт на държавата. Китай е откупил дългове на САЩ равняващи се на бюджета им за отбрана за над 3г.

Живеем в епоха и свят на всеобщо уедряване на промишлеността, селското стопанство, търговията, услугите и финансите. Монополната държава – мечтата на Джон Рокфелер, агента на семейство Ротшилд, вече е факт. Но тя беше въведена още през 1917 година с унищожаването на Руската империя. И замяната й със съветска – комунистическа, сиреч талмудска.

Тази монополна държава държи да притежава всичко, включително и децата.

„Червените илюминати“

Сорос е противник на държавата и държавното регулиране. Приближава края на националните държави и разчистване на терен за монополите и банките.

Сорос нееднократно е заявявал, че разглежда Китай като модел на новия световен финансов ред на мястото на САЩ. Сорос нарича Съединените щати бреме на световната икономика заради поевтиняващия долар, отбелязвайки необходимостта от нова световна валута във вид на изкуствени платежни средства (SDRs), емитирани от МВФ. Понякога Сорос бива определян като привърженик на идеите на Джон Кейнс, но това е заблуда, възникваща от факта, че той критикува пазара, твърдейки че той не може да бъде саморегулиращ се механизъм. Всъщност Сорос е противник на държавата и държавното регулиране. Той е привърженик на регулирането на икономиката с помощта на големите корпорации и банки. Такова регулиране според него би могло да се допълва с регулиране от страна на наднационални органи. Примери за такива органи са институтите на ЕС, за създаването на които Сорос има дял. На Сорос му харесва Европейската Централна Банка, Европейската комисия и другите органи на евроинтеграцията не защото осигуряват някаква икономическа ефективност и подобряват живота на хората. Те му харесват, защото работят за приближаването на края на националните държави, разчиствайки терен на монополите и банките. /budha2.blog.bg/

Новият Световен Ред е КОМУНИЗЪМ: Австралийският конгрес разобличава Новия световен ред [Видео + Audio]

Ан Бресингтон подчертава, че Римският клуб, в който членуват Тед Търнър, Буш, Горбачов и общо взето всички, които дърпат конците, никога не се е отказвал от идеята за световно господство на КОМУНИЗМА...

"През 1987 г. Михаил Горбачов, също член на Римски клуб, каза: Вървим към Нов Световен Ред, светът на комунизма и никога няма да се върнем назад"

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!