Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тротилова шашка в задника на демокрацията

Алън Дълес и Кенеди
Алън Дълес 5-ят директор на ЦРУ (1953-1961) и Кенеди

СВЕТОСЛАВ  АТАДЖАНОВ
Djani.blog.bg

Достигнали сме всички възможни дъна в икономиката, доходите, демографията, безработицата, образованието, медицинското обслужване и какво ли не още. Но, държим палмата на първенството в корупцията, престъпността, неграмотността, смъртността, емиграцията, обезлюдяването на провинцията и на страната като цяло. Това е прогреса, който отбелязахме след четвърт век тържество на победилата омразния тоталитаризъм „демокрация”. Карл Маркс: ”Демокрацията е пътят към Социализма”

Кой свали Тодор Живков, но остави комунистите на власт?

Защо Западът не разреши да бъдат съдени комунистите [Видео]

Защо САЩ са основните поддръжници на комунизма по света? [Видео]

Да не забравяме: САЩ наложиха комунизма на света

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

И след 1 януари 2007 г. години на членство в прехваления Европейски съюз!? - ЕСССР. Гражданите ни са свободни да пътуват из широкия свят. Малцина пътуват до луксозни туристически дестинации. Останалите също пътуват, но за да станат ратаи и болногледачи в Гърция, миячи на чинии, берачи на плодове и общи работници из Европа. Някои имат късмета да се уредят и за по-квалифицирана работа. Естествено, „върха на сладоледа” е да се доберат до заветната „зелена карта” и да загърбят Родината завинаги.

Живеем живот от десет часа дневно зомбиране пред телевизионните екрани. Това не е случайност. Това е нечий политически проект, всичко в страната ни да се сведе до вечни непродуктивни конфликти и вечна война помежду ни. У нас всяко богатство, като цяло е продукт на договорки, корупция, Алцхаймерова болест ("не се сещам откъде са ми парите"), или държавна милост. В обърнатата обществена пирамида на изгубилите се в прехода и покойната средна класа, функционират само парите. Големите пари! До тях са партиите и държавата, като почти всяка групировка по време на мандата работи повече за себе си, отколкото за държавата и народа си. Разделението и дефрагментацията на обществото е на предела си. Уличните крясъци – pro и anti преминаха в истерично кресчендо. Протести – антипротести, окупация – антиокупация, митинги – антимитинги. А огромната  част от купените за жълти стотинки „протестиращи” не знаят за какво всъщност скандират. Тези, докарани с влаковете и автобусите за едните кюфтета и скромните джобни пари. Хора, за които социалната месечна помощ и дървата за огрев са единственото, на което могат да разчитат в обхванатите от безпрецедентна безработица провинция.

Кой да проникне в същината на обществените процеси? Що за нация сме? Насажданата отвсякъде агресия е вече в нас и търси да се проектира някъде. Агресията към различните и други “грешни” помага на човек да я държи насочена навън. Но идва момент, в който се насочва към него самия и може да го помете. Рано, или късно това ще се случи

Последният българин изчезва след 119 години - Населението на България всеки час намалява със 7 души заради смъртност, ниска раждаемост и емиграция...

И задавам въпросите на сръбския журналист Александър Тиянич: 

„Кои сте вие, бе хора? Какво е вашето поколение? Коя е вашата песен? Лозунг? Какво пише на вашата табелка? На кого вярвате? Пред кого коленичите? Срещу какво сте? За какво сте? Какво променяте? Кои са вашите книги? На какво се радвате? Кои са вашите бъдещи класици? Кои са причините за вашето съществуване? Защо сте на този свят? Нима се примирявате със съдбата да бъдете поколение, създадено по време на триминутна аритмична среща на нещастен сперматозоид с плачлива яйцеклетка? На кого и как се отплащате за тази съдба? За какво са ви дълговете, които сте направили? Искате ли като поколение да бъдете проклети и без значение за историята? А да приличате на нас? Нима погледът върху целулита на Ким Кардашиян е вашият единствен хоризонт? За какво имате смелост? Защо неописуемо отпуснато сте се съгласили да бъдете след предходното поколение, поколението на силикона?”

А кой е програмирал такова бъдеще за младото поколение?

„И ние ще хвърлим всичките сили, всичкото зло на САЩ, цялата материална сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората. Човешкият мозък, съзнанието е приспособено към промяна. Посявайки там хаос, ние незабелязано ще заменим човешките ценности с фалшиви, в които да вярват. Как? Ние ще намерим наши единомишленици, наши съюзници и помощници. Епизод по епизод ще се разиграва грандиозна по своя мащаб трагедия към гибелта на непокорните народи, окончателното необратимо угасване на тяхното самосъзнание. 

От литературата и изкуството ние например постепенно ще изтръгнем тяхната социална същност, ще отучим художниците, ще им отнемем желанието да се занимават с изобразяване, с изследване на тези процеси, които се извършват в глъбините на народните маси. Литературата, театрите, киното ще изобразяват и прославят най-ниските човешки чувства и страсти. Ние по всякакъв начин ще поддържаме и издигаме така наречените художници, които ще започнат да насаждат и втълпяват в човешкото съзнание култ към секса, насилието, садизма и предателството – с една дума, каквато и да е безнравственост. 

В управлението на държавата ще създадем хаос и бъркотия. Незабелязано, но активно и постоянно ние ще съдействаме за безпринципността на чиновниците, рушветчийството, всичко, което води до онова, което им скимне да правят. Бюрократизмът и недобросъвестната работа ще бъдат издигнати в добродетел. Честността и почтеността ще се осмиват и ще станат никому ненужни, ще се превърнат в отживелица на миналото.
Простащината и наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинският страх на един от друг, предателството, безсрамието, национализмът и враждебността между народите, най-вече враждебността и омразата към руския народ – всичко това най-ловко и незабелязано ще култивираме и то ще разцъфне с кичести цветове. 

Само малцина, малко хора ще се досещат, или даже ще разберат какво става. Но такива хора ние ще поставим в безпомощно положение, ще ги превърнем в посмешище, ще намерим начин да ги оклеветим и да ги обявим за измет на обществото. Ще изтръгнем духовните корени на болшевизма,

Червената симфония (революцията под рентген)
Тайните на еврейската революция
През 1909 година Ленин и Хитлер са играли шах в дома на Ротшилд
Еврейските деца - Адолф Хитлер и Ленин

ще опошляваме и унищожаваме основите на народната нравственост. По този начин ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и ще отстраняваме ленинския фанатизъм.

Защо банкерите финансираха революциите и комунизма? Защо банкерите Ротшилд финансират Карл Маркс?
Маоист, комунисти и ченгета оглавяват Европа
В името на България или …

Ние ще се занимаваме с хората още от детските и юношеските им години.

Паразитите покваряват Европа! Затвор за родители, за отсъствие от урок по порно в Германия
Ученици с ултиматум – или курс по ислям или ви пишем расисти в досието

Главният залог ще бъде върху младежта. Ще започнем да я разлагаме, развращаваме, да я лишаваме от чест.

Сeксуалният комунизъм в съвременна демократична Eвропа

От младежите ще направим циници, вулгарни хора, простаци, космополити. Ето това ние ще направим.“   

Алън Дълес 5-ят директор на ЦРУ (1953-1961) 

Епископ твърди: има международен заговор за съкращаване населението на света
Задачите на световното правителство според книгата на Д. Колман "Комитет-300"

"Бъдещето не принадлежи на всички" – интервю с Джордж Сорос

Австралийският конгрес разобличава Новия световен ред [Видео + Audio]

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!