30dumi.eu/

Епископ твърди: има международен заговор за съкращаване населението на света

Хуан Антонио Рейг Пла

Хуан Антонио Рейг Пла, епископ на Алкала де Енарес, обвинява университетите, политическите партии, синдикатите, както и ООН, ЮНЕСКО и някои неправителствени организации за финансиране на проекти, насочени към намаляване на населението, съобщава La Vanguardia в статия, изготвена въз основа на материали на информационна агенция Europa Press.

Така свещеникът сe включва в дебата за испанския закон за абортите.

"Това е един амбициозен проект на този международен конгломерат – да се намали броят на хранещите се, за да сядат на масата все по-малко хора" – казва Рейг Пла в интервю, позовавайки се на думите на папа Йоан Павел II в енцикликата Evangelium Vitae от 1995 година.

Според епископа, основната причина – парадигмата, генерирана от "сексуалната революция" и продължаващата "антропологическата революция, която иска да промени същността на човека." В Испания той изброява 17 закони и постановления "срещу живота, брака и семейството."

La Vanguardia

Австралийският конгрес разобличава Новия световен ред [Видео + Audio]

Ан Бресингтон подчертава, че Римският клуб, в който членуват Тед Търнър, Буш, Горбачов и общо взето всички, които дърпат конците, никога не се е отказвал от идеята за световно господство на КОМУНИЗМА...

"Бъдещето не принадлежи на всички" – интервю с Джордж Сорос

- Соросоид е интересна дума (смее се), трябва да си я запиша. Сега сериозно, не виждам нищо лошо, че хора, членове на различни организации, спонсорирани от мен, играят или се опитват да играят важна, и по възможност решаваща, роля в процесите, които текат не само у вас, но и по света – в крайна сметка, аз точно за това ги спонсорирам...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!