Най-голямата и нагла световна измама!

Image may contain: 4 people, text

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

С риск за живота Лин Ууд разкри ИСТИНАТА ЗА ПРЕСТЪПНИЯ ЕЛИТ КОЙТО УПРАВЛЯВА СВЕТА

Вижте само част от изказванията на тези, които изведнъж много се загрижиха за нашето здраве. Но те носят по-малката вина, кой "българин" може да подкрепи подобни психопати и да започне да унищожава собствената си държава и народ - само един НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ! Трябва да направим всичко възможно, за да ги спрем! Длъжни сме, заради РОДИНАТА и ДЕЦАТА ни!

Основателката на Американската Федерация за семейно планиране Маргарет Сенджър: “Висша проява на милосърдие, което семейството може да даде на едно от своите деца, това е да го убие!”.

Жак Ив Кусто: “За да се стабилизира броят на световното население ние трябва

всеки ден да унищожаваме по 350 хиляди човека”.

Дейвид Брауер, първият изпълнителен директор на природозащитната организация “Клуб Сиера”: “Раждането на деца трябва да стане наказуемо престъпление срещу обществото, ако родителите нямат разрешение от правителството. Всички потенциални родители трябва да са задължени да използват контрацептивни химически препарати. Правителствата трябва да дават противоотрова на гражданите, избрани да родят дете”.

Бил Гейтс: “В момента в света (2009 г.) живеят 6,8 милиарда човека. Броят на населението стремително се приближава до 9 милиарда. Ако сега реално поработим

добре над новите ваксини, медико-санитарната помощ в областта на репродуктивното здраве, е възможно да намалим населението с 10-15 на сто.”

Джон П. Холдрен, съветник по науката при президента Барак Обама: “Би било по-лесно да осъществим програма по стерилизация на жените след раждането на второ или трето дете”.

Томас Фъргюсън, бивш чиновник от Държавния департамент на САЩ по населението: ” Има само една тема в нашата работа – ние сме длъжни да съкратим числеността на населението. Или правителството ще го направи по нашите добри, чисти методи, или то ще има неприятности, които имаме подобно в Салвадор или Иран. Населението е политически проблем. Щом населението е излязло извън контрол, то са необходими авторитарни правителства, дори фашизъм, за да се съкрати”.

Дейвид Рокфелер: “Негативното влияние на ръста на броя на населението върху цялата наша планетарна екосистема е ужасяващо и очевидно”.

Основателят на Си Ен Ен Тед Търнър: “Само население 250-300 милиона да съкратим от сегашното ниво би било идеално”.

Принц Филип, херцогът на Единбург: “Ако се преродя бих искал да се върна на Земята като вирус-убиец, за да намаля човешката популация”.

https://youtu.be/5VDNcvmhoVo
https://www.facebook.com/watch/?v=1171969519834006
https://paralel42.com/7504/rockfeler/...

Facebook

Милиони осъдиха комунизма осъдете го и Вие...

Какво е това "Знакът на Звяра" и защо не е това което се говори

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!