Николай Марков: Другарят Борисов се интересува само от кюлчетата си злато и милиарди в офшорни зони, защото неговата власт произлиза от същата форма на провеждане на фалшиви избори

алкохоликът с ишиас за прикритие казал, че Борисов е бъдещето на света - корумпиран тиквеник

Бойко Борисов - един от най-младите комунисти в България (член на БКП още на 18-годишна възраст), комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане партиец

Луджев: Комунисти издигнаха Бойко

Бойко Борисов :–: Дългогодишен член на БКП :–: Необикновенните приключения на един мутро-комунист

Той е член на Българската комунистическа партия

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Иначе казано, другарят Борисов е последователен в методите си за оставане във властта, а не въдворяване в поправителна институция, каквато е затворът!
Някои читатели смятат, че съм враг на демокрацията, но ще им трябва време, за да разберат истината. Тя никак не е сложна, защото моите врагове са конкретни лица, при това сами избрали да водят хибридна или открита война срещу мен. Нямам никакви чувства към обществено-икономически формации, нито към идеологически, религиозни, културни или други платформи. Може да се каже, че съм практичен.
И като заговорихме за практичност, сами виждате как се провеждат избори в люлката на демокрацията, позната като САЩ. Вероятно са възприели и те българския модел, затова изкараха от гробищата стотици хиляди мъртъвци, готови да дадат гласа си за един или друг кандидат. Ако не са взели този модел от България означава, че именно те са ни го донесли , но чак сега става толкова видим процеса на тотална измама.
Хубаво е, че другарят Борисов се интересува само от кюлчетата си злато и милиарди в офшорни зони, защото неговата власт произлиза от същата форма на провеждане на фалшиви избори, което било престъпление, но няма осъден нито един подобен и значим престъпник. Казвам, че е хубаво, защото сами виждате, че държавата е на автопилот и вероятността да оцелеем вече е под статистическата нула. И няма как да бъде друго, защото България се управлява от мафия, която е протектирана от целия демократичен и прогресивен свят. Все за наше добро, което така или иначе ние не разбрахме, но го усетихме на път към гробищата. Демокрация!?

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

-------------------------------------------------------------------
И къде да я открием по света? Най-обидно от всичко, обаче, е тоталната лъжа, в която се налага да живеем насила. Да ни обясняват, че ако си против очевидното зло си обществен враг и ще бъдеш подпечатан на мига от най-празните хомо еректус на планетата. Трябва да не чуваш, да не виждаш, да не мислиш и по възможност да нямаш мнение! Да си никой, но да твърдиш, че живееш в свободна и правова държава само защото, виждате ли, алкохоликът с ишиас за прикритие казал, че Борисов е бъдещето на света - корумпиран тиквеник. Благодаря, но с демокрацията и идеологическите лозунгите до тук! Край.
-----------------------------------------------------------------
Вече се интересувам само от много конкретни неща, свързани с моето благоденствие, а не това на мафията.

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...