Не само Балканите, но и самия Европейски съюз стана дивна територия, да не казвам дива. Случайност!?

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Вижте кои комунисти и доносници на ДС са с най-успешна реализация на Запад

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Не само Балканите, но и самия Европейски съюз стана дивна територия, да не казвам дива. Случайност!?

През изминалите две десетилетия пълен регрес на България, не съм спирал да се изумявам от факта, че именно ББ беше легигимиран от европейските лидери като флагман на демократичната политика. Така наречените "десни сили" у нас естествено и много бързо запяха същата песен и дори станаха съучастници в тоталното "демократизиране" на държавните институции до нивото на пълно мафиотизиране. Сега, след две десетилетия грабеж и безнаказана политическа престъпност, всички заедно искат да се еманципират от онова, което лично създадоха и защитаваха напълно съзнателно и безотговорно.

--------------------------------------------------------------------------

От първата поява на ББ, парашутиран по противозаконен начин в Министерство на вътрешните работи с указ на уж демократичния президент Петър Стоянов, лично и публично отворих фронт за позиционна война, която продължава и до днес. Двайсет години проливахме невинна кръв, милиони животи бяха унищожени и за капак поредна пълна национална катастрофа.

Това е резултат от поредния "политически проект", който е на път на бъде подменен съвсем скоро с друг, много подобен. Но има и друга страна.

-------------------------------------------------------------------------

Никак не е лесна войната срещу балкански гащник, упълномощен отвън с видима и невидима мощ, но този факт само удължава времето, но не и крайния резултат от битката. Донкихотовците ще продължат да бъдат забавни и тъжни образи на публичния хоризонт, макар и естетични за литературните среди и незрялата ни интелигенция. Трансформацията на силите и средствата за водене на война срещу всяка престъпна власт, обаче, ще доведе до очакваните положителни резултати. В едно с предифинирането на някои особени интереси, може и да стигнем до логичната развръзка и качество. Цената вече има значение,

...но предпочитам този път да бъде платена от когото трябва, както трябва и напълно.

За да продължим на здраво.

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.facebook.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!