Доналд Туск: Бойко е в беда! – Да го спасяваме...

Борисов допусна явни грешки, включително и в личния си живот, смята шефът на ЕНП

https://www.facebook.com/

Доналд Туск: Бойко е в беда!

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Вижте кои комунисти и доносници на ДС са с най-успешна реализация на Запад

Бойко Борисов - един от най-младите комунисти в България (член на БКП още на 18-годишна възраст), комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане партиец

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Председателят на Европейската народна партия (ЕНП) Доналд Туск коментира в телефонно интервю за Рикард Йозвяк от Радио Свободна Европа (РСЕ) ситуацията в България, както и действия на българския премиер Бойко Борисов.

“Той допусна явни грешки, включително и в личния си живот”, каза Туск по повод разпространените снимки от спалнята на Борисов, на които се виждат пачки с банкноти по 500 евро.

“Да, все още си спомням тази наша среща с Бойко Борисов. Той се опита да обясни подробно целия скандал и звучеше много откровено. Историята му беше наистина, донякъде страшна, подходяща и за сценарий на криминален филм или интересен роман. Сега сериозно - да, той е в беда. Той допусна явни грешки, включително и в личния си живот. Той беше напълно откровен с мен”, спомня си Доналд Туск срещата с Бойко Борисов, на която са говорили за изтеклите снимки.

"Очаквам от премиера на България Бойко Борисов и неговата партия ГЕРБ видимо повече решителност в борбата срещу корупцията и олигархичната система", коментира той и отхвърли твърденията на някои от протестиращите в България, че Борисов е изградил авторитарен режим.

Лидерът на ЕНП обаче няколко пъти повтори очакването си за доказателства за решителност в борбата срещу корупцията.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://lupa.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...