Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Един от най-младите комунисти в България, Баце Чекчеджето – за бития от полицаи младеж: Неговият дядо комунист не е дал възможност някога ние да учим в Брюксел, в Хага, в Лондон

Бойко Борисов - един от най-младите комунисти в България (член на БКП още на 18-годишна възраст), комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане партиец (Корнелия Нинова).

И ТАКА СИ ОСТАНАЛ ПРОСТ КОМУНИСТ

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Неговият дядо комунист не е дал възможност някога ние – най-младите комунисти – да отидем да учим в Брюксел, в Хага, в Лондон, или където и да било.

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

За първи път: Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...

На тяхната възраст, когато имаше авария в Чернобил и се стелеше радиоактивен прах, ни караха да маршируваме на манифестации с червени връзки.

Така че, тази демокрация им даде възможност да отидат да учат, да работят, да видят света. Време е в обществото да се проведе дебат по много теми.

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

Още ли се питате кой управлява и днес България

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП! Бойко уж се отказва от партията-майка едва през 1995-а: Разследване на Narod.bg

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

Това заяви премиерът Бойко Борисов от Брюксел. Той направи коментара си по повод студента в Хага – Евгени Марчев, който беше приет в „Пирогов” след задържане от СДВР на 10 юли, а по-късно доброволно напусна лечебното заведение.

Студентът, родителите му, както и организаторите на протеста твърдят, че той е бил жестоко пребит от полицаите под колоните на Министерския съвет. МВР започна разследване и отстрани установените полицаи от опазването на обществения ред. 

Каква разказа по-късно Евгени Марчев може да видите ТУК.

Премиерът Борисов коментира и антиправителствените протести, които се провеждат в цялата страна вече десет дни. В същото време сънародници в Брюксел, Мюнжен и Нюрберг също протестират, за да изразят подкрепата си към исканата оставка от София. 

Относно обвиненията, че полицията е употребила сила срещу протестиращи Борисов каза, че най-късно във вторник или в сряда ще завърши проверката на МВР. 

„Горчиво съжалявам, никога това не е било толерирано от нас”, каза Борисов,  цитиран от БГНЕС.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!