Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Въвличат работодатели, синдикати, актьори и... астролози да бранят режима – Американското посолство подкрепи протестите

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

За първи път: Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...

За комуниста бизнесмен, бизнесът значи далавера или по точно лъжа и кражба

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

„Информираният човек е подготвен и знае какво и кога да очаква. Казвам го на всички онези, които бяха изненадани от „спонтанните“ протести в предходните дни, словесно подкрепени с недопустими думи от президента Радев. Ще ви припомня част от хороскопа ми за месец юли – „През този летен месец няма да е лесно на правителството на България. За пореден път ще се развихри противоборство от опозицията, която цели пак и пак да срива авторитета на България, като „доказва“ с лъжи и измами немощта на правителството, за да подстрекава хората към протести и засилва омразата между избирателите“, припомня Алена. 

„Целите на грабителите на държавата са ясни, защото мразещият човек е лесно манипулируем. Само с увереност, спокойствие и съхраняване на добрия тон от страна на премиера и министрите могат да бъдат избегнати скандалните моменти, които не носят полза на никого, а ако бъдат допуснати, най-пострадващ ще е народът. Тъй че изненади няма, освен за хората с къса памет, тези, за които парите решават всеки проблем, но не и когато Меркурий е ретрограден, а неговото директно движение започва на 12 юли на обед. Ако „спонтанно протестиращите срещу мутрите и мафията“, цитирам президента, бяха избрали ден за начало 15-о число на юли, успехът им щеше да е по-видим. Но късно е вече“, отсича Алена.

Алена е категорична, че планетите говорят сами – „протестът (срещу комунистическата Мафия), уж подтикнат от Радев, но организиран от друг, е обречен на провал“

Американското посолство подкрепи протестите : Подкрепяме българския народ в стремежа му за демокрация! Никой не е над закона

Послание от Американското посолство:
#ЛетенРестарт

Правителството е поискало работодателски организации и синдикати да го подкрепят. Министри са разговаряли още със спортисти, актьори и хора на перото, които да изтъкват успехите на Бойко Борисов и управлението му по медии.Това съобщиха за Фрог нюз членове на въпросните организации.

Дори е съставен план и са осигурени „покани“ в големите медии, предимно под контрола на Пеевски. Спуснатото „окръжно“ е да се говори, че няма алтернатива, че протестите са опорочени и купени, че организаторите са отвън, а в България хора от опозицията са в сговор с президента за събаряне на „законната власт“. Медии на Шиши са в истерия и изливат водопади от помия върху всеки, който критикува правителството и главния прокурор Иван Гешев. 

Фактът, че работодателските организации и дежурните „експерти“ мълчат за сриналия се износ с около 25% за първото тримесечие, говори сам по себе си за спешните спасителни мерки. Този спад до есента може да стане фатален, а това правителство е абсолютно негодно да се справи с такава криза, категорични са експерти.

С около 2/3 е спадът и на превежданите от българи в чужбина пари. Това прави над милиард. Не се съобщават и катастрофалните загуби до момента в туризма, които – освен причината коронавирус - са и следствие от неадекватните мерки на правителството и министър Ангелкова. 

В същото време главният прокурор Иван Гешев организира групов отпор на критиките срещу него. В акцията по принуда са включени обвинители, които да пишат открити писма, да клеймят президента и да възхваляват Гешев.

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП! Бойко уж се отказва от партията-майка едва през 1995-а: Разследване на Narod.bg

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

http://onovini.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!