ГЕРБКП се стяга за контрапротести в защита на ЧЕКМЕДЖЕТАТА... под надслов "Чекмеджета за всеки гербер?"

Бойко Борисов - един от най младите комунисти в България, комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане партиец (Корнелия Нинова).

За комуниста бизнесмен, бизнесът значи далавера или по точно лъжа и кражба

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Още ли се питате кой управлява и днес България

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

"В нито една цивилизована държава не е възможно въоръжени лица да окупират президентството. Това е брутално оскверняване на институцията и държавността. Това е нашествие на варвари."
Адв. Даниела Доковска
- Daniela Kuzmanova

---

Редиците на привържениците на ГЕРБ от страната се организират да пътуват към столицата. Това става ясно от съобщение разпратено до телефоните в група наречена ”Клубове ГЕРБ”.

Я да видим, уж про-европейската ГЕРБ поставя охрана от НСО на сочения за руски агент Ахмед Доган, който е доносник на ДС, а президента, който уж е про-руски иска да му я свали? Нещо сметките не излизат! - Dimitar Stoyanov

Протестът, в който се готвят да участват е планиран за 19 часа пред Президентството. Съобщението показаха от сайта "Бивол" с коментар "Партизан за бой се стяга...!" 

"Задължително е присъствието на Народни представители, Общински съветници и Общински координатори", пише в съобщението.

Ако на някой не му беше ясно, вече е кристално ясно, че държавата ни е тотално завладяна от мафия. Когато държавата е мафия - съпротивата срещу тази мафия е дълг на всеки гражданин. Не избор - дълг е. Присъединявам се към тези думи на Evgenii Dainov - Yvo Bojkov

Ако на някой не му беше ясно, вече е кристално ясно, че държавата ни е тотално завладяна от мафия.
Вчера Презиидентът ясно разкри, че мутрите на Доган са служители на НСО и повтори, че Делян Пеевски и проклятието на България - Ахмед Доган не трябва да имат охрана на НСО, за която плащат всички българи.
След по-малко от 24 часа не закъсня и отговорът на реалните управляващи България - пратиха МВР и прокуратурата за публична акция в президентството.
Дори сами по себе си тези претърсвания да са нужни, таймингът е ключа към всичко. Той не е случаен, а е абсолютно показно мероприятие, за това кой командва държавта.

А за това как една карикатура на министър за порреден път опозори пост, на който са били хора като Петко Каравелов, Александър Малинов, Христо Славейков, Никола Мушанов, Светослав Лучников, просто ви съветвам да отидете на стената му и да видите народната любов - тя казва всичко.

Когато държавата е мафия - съпротивата срещу тази мафия е дълг на всеки гражданин. Не избор - дълг е. Присъединявам се към тези думи на Evgenii Dainov - Yvo Bojkov

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

За първи път: Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!